Sådan foretages fejlfinding af en Tecumseh plæneklipper

August 14

Vedligeholdes ordentligt, arbejder Tecumseh plæneklipperen effektivt for at holde din græsplæne godt manicured i mange år. Sjældne brug, forkert vedligeholdelse eller mangel på rengøring forårsage start-up, skære eller varme problemer og forhindrer det i at fungere korrekt. Tecumseh er imidlertid ikke kun brugervenligt men nem at adskille og få adgang til så godt, hvilket gør det muligt at fejlfinde plæneklipperen selv i stedet for at tage den til en professionel. Træffe nødvendige foranstaltninger til at afhjælpe problemet straks så du fortsætte med at opretholde en pæn græsplæne.

Instruktioner

•Sæt plæneklipper på en ren og flad overflade når fejlfinding af mulige problemer, som varm olie spild kan beskadige græsset. Don en ansigtsmaske og havearbejde handsker.

•Ændr olie i Tecumseh plæneklipper hvis det har opstarts problemer eller holder slukning under drift. Afbryde tændrør ledningen fra tændrøret før du placerer den plæneklipperen hjul på to blokke af træ. Hverve en hjælper for at vippe plæneklipperen op på sine to bagben hjul, mens du finde afløb bolten beliggende midt i sine dæk. Løsne stikket ved at dreje det i en mod uret mode, men ikke fjerne den.

•Sæt hjulene tilbage på træ blokke. Placer en olie pan under løsnede olie plug. Dreje stikket mod uret for at løsne det helt, så olien løbe ud i gryden. Sæt stikket, når olien er helt drænet og fastspænd med en skruenøgle. Refill Tecumseh plæneklipper med frisk olie, reconnect tændrøret og sæt den tilbage på jorden.

•Udskift filter hvis plæneklipperens fejler for at starte. Fjern olieaftapningsskruen og lad overskydende olie indsamle i en gryde. Erstatte stikket og spænd den. Ved hjælp af en olie filter skruenøgle, slå oliefilter placeret på siden af motoren og sæt den til side. Olie rand af det nye filter inden batteriet isættes igen på plæneklipperen. Spænd det nye filter med en skruenøgle og Tilføj olie ind i motoren specifikationerne på ejeren er manuel.

•Udskift tændrøret hvis det er beskadiget, rustne eller korroderede. Sand brændt eller rustne elektroder, indtil de er skinnende igen. Brug værktøjet tændrøret forskellen nulstille gnist kløften specifikationerne på instruktionsbogen. Bøje den øverste elektrode over stikket og trykker på den.

•Tilføj mere olie hvis Tecumseh plæneklipper Motor overophedet. Sænke en oliepind i olieglasset til at bestemme det aktuelle niveau. Fjerne olie stikket i nærheden af toppen af maskinen og hæld olie i reservoiret indtil oliepinden indikerer det ideelle niveau for din plæneklipper som angivet i instruktionsbogen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com