Sådan foretages fejlfinding af en Tempstar

June 12

Sådan foretages fejlfinding af en Tempstar

Om gennem snavs blokerer enheden, forurenende stoffer inde de mekanismer eller termostat problemer; der er flere ting, der potentielt kan gå galt med din Tempstar klimaanlæg. Hvis der er nogen katastrofale beskadigelser eller mekaniske fejl, skal du tage enheden til en professionel. Men med lidt mekanisk knowhow, er det muligt at løse mindre problemer på egen hånd.

Instruktioner

•Kontroller at temperaturen i dit hjem ikke er faktisk koldere, den temperatur, som du har angivet på termostaten. Hvis det er vil din air conditioner, hvis det er en relativt moderne model, simpelthen skåret ud. Det er let at forveksle det for en fejl med din enhed.

•Undersøg ventilationen grill på den ene side af den Tempstar kompressor for noget, der kan blokere for strømmen af luft til enheden. Løst snavs skal fjernes for at give enheden til at arbejde under normale forhold.

•Fjern de skruer, der holder grill på forsiden af enheden, Fjern grillen og tørre indersiden af grill med en fugtig klud i tilfælde støv eller snavs har bygget og gør enheden stop i orden eller overophedet.

•Anvend en børste til at tørre rense de afkøling spoler i kompressoren, mens grillen er fjernet. Når alle snavs og forurenende stoffer har været udslettet tydelig, tør spoler med en klud.

•Forbind-vedhæfte front grill og genstarte klimaanlæg, har ryddet af snavs, renset grill og spoler og tjekket rumtemperaturen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com