Sådan foretages fejlfinding af en Toshiba farve-tv

March 12

Sådan foretages fejlfinding af en Toshiba farve-tv

Toshiba er en stor japansk producent af forbrugerelektronik såsom bærbare computere, stereoanlæg og en række TV apparater, herunder plasma-enheder, bageste projektorer og LCD-modeller. Ligesom alle fjernsyn, kan Toshiba tv har en bred vifte af problemer, såsom dårlig billedkvalitet, uhørlig lyd og unresponsive fjernbetjeninger. De fleste af disse spørgsmål kan løses ved at ændre indstillingerne for tv og kontrollere dine forbindelser. For den fortsatte problemer, kontakt Toshiba direkte eller leje en erfaren TV-tekniker.

Instruktioner

Billede forstyrrelse

•Skub "Menu"-knappen på fjernbetjeningen Toshiba efterfulgt af indstillingen "Indstillinger", hvis du kan se sorte eller grå barer på siden af TV-billedet.

•Vælg "Billedstørrelse" og ændre skærmformatet til 16:9 Hvis indstillingen ikke allerede er markeret. Billede format problem kan forekomme på widescreen sætter Toshiba, der er designet til at være i stand til at vise film med en 16:9 størrelsesforhold. De fleste tv-udsendelser er lavet til et mere torv 4:3 standard definition af 4:3, forårsager de sorte bjælker, medmindre der foretages justeringer.

•Skub "Menu"-knappen på din kabel boks fjerntliggende og adgang "Indstillinger." Skift til 16:9 i overensstemmelse med dit TV. Billeder skal nu udfylde skærmen.

•Skub "Menu"-knappen, efterfulgt af indstillingen "Indstillinger" på skærmen, hvis du oplever svag farve eller dårlig fokus på viste billeder. Nu kan du justere farve, kontrast og skarphed til at forbedre billeder.

Lydproblemer

•Kontrollér forbindelser på din Toshiba TV hvis billeder er synlige, men du kan ikke høre nogen lyd. Sikre sammensatte kabler, som er normalt farvekodede, er forbundet med de korrekt farvede afsætningsmuligheder på den bageste hvis dit Toshiba TV. Hvide og røde kabler generere lyd på de fleste Toshiba sæt. Skifte kanal, også for at sikre, at der ikke er et problem med broadcast signalet.

•Tryk på knappen Enter i midten af din Toshiba fjernbetjening hvis du har en coaxial kabel tilsluttet til dit sæt. Vælg indstillingen lyd og ændre til Stereo, hvis ikke allerede er markeret.

• Skub knappen Menu på fjernbetjeningen til en ekstern enhed, såsom Blu-ray-afspiller eller spil konsol, der er knyttet til din Toshiba TV. Vælg Audio formular på skærmen og øge lydstyrken. Lav lydstyrkeindstillinger på eksterne enheder tilsluttet til dit TV kan hæmme samlede volumen.

Fjernbetjening problemer

•Kontrollér, at fjernbetjeningen er på TV mode (snarere end sæt til en ekstern enhed) hvis det ikke svarer. Kontrollere batterierne placeres korrekt, ved hjælp af + og - symboler for vejledning. Udskift batterierne, hvis de er gamle og løbe tør for strøm.

•Carry ud af en fabrik reset hvis disse trin ikke kan afhjælpe problemet, som anført på webstedet Toshiba kunde support. Fjern batterierne, og trykke på hver knap på fjernbetjeningen separat. Hold hver enkelt for omkring tre sekunder.

•Udskift batterierne og fjernbetjeningen skal arbejde igen. Hvis problemerne fortsætter, skal du kontakte Toshiba direkte til en udskiftning fjernbetjening.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com