Sådan foretages fejlfinding af en tre-vejs lys kredsløb

March 28

Sådan foretages fejlfinding af en tre-vejs lys kredsløb

En tre-vejs lys kredsløb kan du styre en lys ved hjælp af mere end én parameter. Et godt eksempel på en tre-vejs lys kredsløb er kontakten nederst i dine trapper, som du tænder på, når du går op ad trappen, og en tilsvarende lyskontakt på toppen af trappen til at slukke lyset. Lys kredsløbet indeholder varme ledninger forbundet mellem switches så strømforsyningen er isoleret uafhængigt af hver switch. Et multimeter giver den bedste metode til at foretage fejlfinding af en tre-vejs lys kredsløb.

Instruktioner

•Kontrollér pæren, der er kablet ind i de tre-vejs kredsløb først. Fjerne pæren og sætte det ind i et andet lys montering for at teste, hvis det er blæst. Hvis det virker, du ved, det er en fejl i kredsløb så fortsætte med at foretage fejlfinding af, men hvis det er blæst, sætte en ny pære i montering at se, hvis et nyt anlæg. Hvis det gør, problem løst, hvis ikke, derefter fejlfinding kredsløb.

•Drej på multimeter. Sæt rød jackstik, der forbinder til måleren bøsningen "ACV" måleren og Tilslut black jackstik, der forbinder til måleren bøsningen "COM".

•Drej kontakten til "On" position. Skru en af switch dækker tilsluttet den tre-vejs lys kredsløb ved hjælp af en skruetrækker. I dækslet Se du flere ledninger, sandsynligvis sort og rød. Der er også en grøn overdækket eller nøgne wire, er knyttet til panelet metal switch. Dette er jordledningen.

•Look tæt på terminalerne på switchen. På den ene side af parameteren er der i én sort ledning og på anden siden to ledninger; sort og rød. Enkelt wire er "i" ledning fra strømforsyningen. To andre er "out" ledninger; røde forbinder det næste skift i tre-vejs kredsløb og er kendt som overførsel wire, andre sort wire fortsætter ring kredsløb til andre lyskontakter rundt i hjemmet.

•Test den enkelt sort "i" wire bruger multimeter så tjek for spænding. Denne tråd er altid varmt uanset om parameteren er aktiveret eller deaktiveret. Placere gren på enden af den røde ledning fra meter ind på "i" terminalen og derefter forbinde gren på enden af den sorte ledning fra meter ind på de grønne eller nøgne jordledning, der er forbundet til panelet metal switch.

•Læs måleren. Det vil læse 110 til 120 volt, hvis El strømmer til switchen. Hvis der ikke er en læsning er der en fejl mellem switchen og sikringsboksen, der forårsager problemet. Hvis der er en læsning skal du fortsætte fejlfindingen.

•Sæt den røde gren på "ud" terminalen, der har en sort ledning knyttet samtidig holde den sorte gren på jordledningen og derefter læse måleren. Hvis der ikke er en læsning så kontakten skal udskiftes. Hvis der er en læsning flytte den røde gren på den terminal, der har ledning tilsluttet. Hvis der ikke er en læsning, erstatte parameteren. Hvis der er en læsning, kender du, der er intet galt med den første switch i tre-vejs kredsløbet så erstatte parameteren dække ved hjælp af skruer og en skruetrækker og fejlfinding i forbindelse med den anden switch. Kontroller den første switch er stadig tændt.

•Tag dækning fra anden skifte med skruetrækker som før. Den interne ledninger er den samme som den sidste switch, bortset fra den røde ledning kommer direkte fra den første switch. Denne tråd er kun varm, når den første switch er tændt. Bruge multimeter og teste den røde ledning til spændingen ved hjælp af samme metode som før. Hvis der er en læsning så er ledning mellem centralerne fint. Hvis der ikke er en læsning, derefter wire mellem centralerne skal udskiftes.

•Test den sorte ledning i samme side af parameteren som den røde tråd. Hvis der er en læsning bliver magt til switchen. Hvis der ikke er en læsning der så den sorte ledning forårsager fejlen. Test den resterende wire på anden siden af parameteren. Hvis der er en læsning er skyld i ledninger mellem switchen og lys. Hvis der ikke er en læsning så erstatte parameteren.

Tips & advarsler

  • Elektricitet er farlige; sætte på letvægt gummihandsker før fejlfinding en tre-vejs lys kredsløb.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com