Sådan foretages fejlfinding af en Troy Bilt plæneklipper

May 9

Uanset om du har en Troy Bilt plæneklipper, som er et push model eller en rytter, kan det undertiden har problemer. Du skal udføre grundlæggende plæneklipperen fejlfinding aktiviteter for din Troy Bilt plæneklipperen før kalde en servicetekniker. I mange tilfælde kan du udføre plæneklipper reparation hurtigt og sikkert dig selv om du ikke har en masse mekaniske uddannelse. Uanset hvad problemet er, hvis ikke du er komfortable at gøre reparation, kalder en plæneklipper mekaniker.

Instruktioner

•Kontrollér gas niveauet i tanken. Hvis motoren ikke starter, eller starter og kører ikke, kan Troy Bilt plæneklipperen være tør for benzin. Hvis du forlod gas i tanken over vintermånederne, tømme tanken og sætte frisk benzin i tanken. Den gamle gas kan have kondensvand i det, hvilket medfører at motoren fejltænding.

•Fjern gnisten stik fra motoren, hvis motoren ikke starter efter flere forsøg, eller hvis motoren kører ujævnt. Undersøge tændrøret forskellen for at sikre det er ren. Erstatte den gamle tændrør, eller sat i en ny. Inspicere spark plug wire samt. Hvis det viser tegn på slid, erstatte den.

•Undersøg krumtapakslen af plæneklipperen hvis motoren vibrerer for meget. En bøjet krumtapakslen behov for udskiftning af en servicetekniker. Andre medvirkende faktorer til overdreven motorstøj er et løst monteret motor eller en bøjet slåning klinge. Stramme monteringsbolte med en skruenøgle. Udskift bøjede bladet.

•Ændr olie i plæneklipperen hvis olien er ikke klar. Tilsæt olie til fyld niveau, hvis det er lavt. Manglende olie medfører at motoren overophedes. Check oliefilter og ændre den, hvis det er snavset.

•Juster choker af plæneklipper motor, hvis det ikke kører problemfrit. Hvis chokeren giver for meget gas ind i motoren, det oversvømmelser og starter ikke. Vent et par minutter og prøv igen.

•Kontrollér batteriet kabler hvis motoren ikke vendes, eller hvis det er træg til at starte. Ren stillinger kabler og batteri om nødvendigt. Kontroller, at batteriet har en afgift. Hvis det ikke sker, erstatte den.

•Øge plæneklipperen dæk, sætte parkeringsbremsen og sidde på plæneklipperen Troy Bilt, når du starter den. Hvert af disse elementer har en sikkerhedsfunktion, der er knyttet og det skal være operationelle plæneklipper motoren starter.

•Kontrollér transmission væske niveau hvis maskinen ikke går frem eller tilbage når du sætter det i et højere gear. Transmission problemer kan også bevirke, at motoren til stall på Troy Bilt plæneklipper.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com