Sådan foretages fejlfinding af en U-Line Ice Maker

July 8

U-Line Corporation fremstiller indbyggede is beslutningstagere designet til UNDERBORDS installation. Disse enheder installeres under en køkken bordplade gemme hjem kokken arbejde tid og rum. Hvis din ice maker ikke virker ordentligt, kan fejlfinding det løse fælles problemer og reparere mindre problemer uden koster dig tid og penge brugt på et servicekald. Hvis du er i stand til at løse problemet gennem fejlfinding, dog er det bedst at kontakte en servicetekniker.

Instruktioner

•Tag U-Line navneskilt på siden af ice maker dør hvis lyset forbliver når døren er lukket. Drej de to skruer sikring døren aktuator mod uret med en skruetrækker til at løsne dem. Skub aktuatoren så det kontakter døren når lukket. Stram skruerne på aktuatoren og erstatte navnepladen.

•Optø ismaskinen hvis det er en manuel afrimning model og mere end 1/4 tomme af frost er til stede. Afmonterer ismaskinen. Fjern isspand og kassér isen. Læg et håndklæde på bunden af isen bin og fyld is spand med varmt vand. Indstille isspand på håndklædet og lad ice maker døren åben. Fjern isspand og kassér vandet efter en time. Vente på frost at smelte helt. Fjerne håndklæde og rengør indvendige af ismaskinen med en fugtig klud.

•Undersøg døren for at sikre, at det forsegling ordentligt hvis frost udvikler inde i ismaskinen. Ren døren pakning med en fugtig klud, hvis det er snavset eller klistret. Det er normalt for frost at udvikle i perioder med høj luftfugtighed eller hvis rummets temperatur er varmere end normalt.

•Tillad fugt til at sprede Hvis Kondens vises på ydersiden af ismaskinen. Dette er normalt i perioder med høj luftfugtighed.

•Drej på nummererede drejeknappen til at justere temperaturen, hvis ismaskinen er for koldt eller ikke koldt nok. Vent 24 timer og kontrollere temperaturen igen. Justere hvis det er nødvendigt.

•Shake isspand at bryde apart kuber, der er frosset sammen. Dette er normalt, hvis ismaskinen ikke er brugt ofte eller rummets temperatur er varmere end normalt.

Tips & advarsler

  • U-Line is beslutningstagere er omfattet af en fem-års begrænset garanti. Hvis nogen del af ismaskinen er defekt, vil U-Line reparere eller erstatte det gratis under det første år. Den kompressor, fordamper, kondensator, bypass ventil, forbinder rør og tørretumbler er warrantied for fem år.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com