Sådan foretages fejlfinding af en væg ovn termostat

November 10

Sådan foretages fejlfinding af en væg ovn termostat

Den ovn vægmonteret termostat er en afgørende brik i din varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) system. Termostaten er det element, der styrer temperaturen i hjemmet. Kontrollere temperaturen er vigtig, ikke blot til at give optimal komfort, men også at spare på energiomkostninger. Problemer med termostater er ofte blot et resultat af en fejl i indstilling af temperaturen. Uanset er årsagen, fejlfinding en væg ovn termostat let.

Instruktioner

•Tjek for en mærkat. Inden salg dækkes mange termostat digitale skærme med et mylar mærkat at beskytte display i butikken og under forsendelse. Mærkaten kan skildre en repræsentation af det digitale display. Hvis skærmen er faktisk i brug, og mærkaten er ikke blevet fjernet, vil displayet synes at være røræg eller ellers ulæselige. Hvis dette er tilfældet, skal du blot skræl mærkat off displayet.

•Sørg for tiden. Hvis opvarmning ikke tændes, når du ønsker det, er det mest sandsynligt, at tid ikke er indstillet korrekt på termostaten. Sørg for, at klokkeslættet er korrekt, og sørg for at tjekke AM og PM. Også Sørg for system-omskifter er i den korrekte position (for eksempel, "varme" til opvarmning).

•Hvis dit hjem er for varmt eller koldt, justere temperaturen. Hvis stigende temperatur, Forvent en forsinkelse, før ovnen tændes.

•Hvis varmen vil ikke komme eller slukke, prøv at lukke ovn blower door.

•Hvis termostat display eller driften er uregelmæssig, ser for en reset pinhole et sted på termostaten. Det skal være mærket "NULSTILLET." Indsætter en nål og hold den inde i et par sekunder for at nulstille en termostat.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com