Sådan foretages fejlfinding af en vand opvarmningsanlægget termostat

September 27

Fejlfinding af en vand opvarmningsanlægget termostat, når vandtemperaturen ikke er korrekt. Termostater i vandvarmere bestemme når varmeelementer er tændt. Termostater send power elementer når vandets temperatur falder under en valgte indstilling. En termostat, der ikke fungerer korrekt kan enten holde at sende strøm til varmelegemet længe efter vandet har nået det indstillede temperatur, eller ikke sender strøm på alle og tillade vand til stadighed cool. Mange vandvarmere har to termostater. Kontrollere begge hvis temperaturen er inkonsekvent.

Instruktioner

•Kontrollér magt på boksen breaker. Sørg for magt er aktiveret for afprøvning af termostater. Arbejde sko med gummi sål og moppe op nogen stillestående vand i området, før du begynder.

•Fjern de skruer, der holder dækpladen. Fjerne begge dækplader på enheder med to termostater og varmer elementer. Arbejde handsker for at fjerne isolering cut-outs.

•Kontrollér positionering af termostater. Termostater bør være presset fast mod tanken. De vil ikke fungere, hvis de er for langt væk til at få en temperatur læsning.

•Kontrollér termostater på en vandvarmeren, der kører kold. Kun ét element varmer ad gangen. Når den øvre tank når den rette temperatur, skal det nederste element starte. Røre sonder af en volt tester på forbindelser i det øverste varmelegeme. Hvis elementet modtager strøm, arbejder termostaten. Føle mur af tank nær det øverste element at se, hvis det virker.

•Sæt volt tester sonder på øverste termostat forbindelsen, der sender strøm til den lavere enhed. Hvis magt kører gennem disse terminaler, skal så derefter den nederste varmelegeme registrere strøm så godt. Hvis ikke, den lavere termostat er dårlig.

•Troubleshoot termostater på en vandvarmeren, der er overophedet. Check for power på begge varmeelementer. Hvis en termostat sende magt til et element, mens vandet er for varmt, så er denne termostat dårlig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com