Sådan foretages fejlfinding af en vandvarmer GE Smart og Gas

July 28

GE Smart gas vandvarmeren bruger en sensor til at overvåge varme niveauer og har en automatisk tænding, så ejere ikke behøver at manuelt lys vandvarmer med åben ild. Mens GE fremstiller ikke længere Smart vandvarmeren, installeret varmer i mange hjem og virksomheder, forlader brugere undrende hvad man skal gøre i tilfælde af et problem. Fejlfinding af potentielle problemer med vandvarmer, såsom unøjagtige temperaturer og kan ofte løse situationen.

Instruktioner

•Drej off vandvarmeren GE Smart hvis flammen vises gule eller snavsede og tørre forbrænding luft inlet åbninger med en ren klud til at fjerne støv eller snavs. Forbrænding luft inlet åbninger ligne et system af udluftninger i nærheden af basen. Bemærk at hvis vandvarmeren har en jakke, jakken er ombrudt omkring ydersiden af vandvarmeren, hvilket efterlader et hul omkring brænder adgang døren og forbrænding luft inlet åbninger. Undlad at blokere området omkring vandvarmeren, da det kan kompromittere luftstrøm.

•Drej gas pik knob mod uret for at "Pilot" før du trykker på den røde knap og holde den mens du skubber ignitor flere gange hvis pilot lys ikke antændes når belysning vandvarmeren.

•Udtøm vandvarmer hvis det gør en højlydt, buldrende støj ved at placere en stor spand under afløbet og åbne dørgreb på temperatur overtryksventil. Vente flere gallons af vand for at afslutte, som vil skylle ud i afløbet. Luk afløb når du er færdig.

•Luk andre vand vandhaner i hele hjemmet hvis for lidt vand eller ingen varmt vand kommer fra vandvarmeren. Reducere samtidige efterspørgslen ved hjælp af færre apparater med varmt vand på samme tid. Indstille vandtemperaturen til en lidt højere indstilling, hvis du har tilstrækkelig vandforsyning, men temperaturen er kold.

•Drej ned vandtemperaturen hvis vandet er konsekvent for varmt. Tillad flere timer for temperaturen at justere helt.

Tips & advarsler

  • Kontakt GE for hjælp eller tjeneste hvis den pilot dysen er tilstoppet, termoelement vises beskadiget eller brudt, temperaturen er stadig unøjagtige efter skiftende temperatur eller relief ventil lyder som om det er dræning. Disse betingelser bør behandles af en professionel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com