Sådan foretages fejlfinding af en Viking ovn, der kun opholder sig på høj

January 4

Viking ovne fås som enkeltstående væg enheder, i en dobbelt eller enkelt indstilling, såvel som en del af et udvalg. Ovnen kan være elektrisk eller gas. Uanset hvilken model du har i dit hjem, kan der opstå et problem med temperaturen i ovnen. Når dette sker, kan du forsøge at løse problemet på egen hånd.

Årsager

Som du kan bruge din Viking ovn, bør du kunne angive det høje og få det blive der med noget problem. Dog kan der opstå et problem, hvor ovnen synes at blive hængende på high. Under normale omstændigheder er der kun to tilfælde, hvor en Viking ovnen vil forblive høje. Ene er under en selvrensende cyklus og den anden er en eventuel fejl. Fejl kan betyde, at en del har brug for udskiftning eller bare at ovnen behov kalibrering.

Selvrensende

Under den selvrensende cyklus bliver temperaturen inde i ovnen ekstremt høje. I virkeligheden, når cyklussen er overstået, forbliver døren låst, indtil ovnen køler til et sikkert temperatur. Hvis den selvrensende cyklus kører, er det helt normalt for ovnen at bo på high.

Temperatur kalibrering

Hvis du forsøger at bruge ovnen på lav men temperaturen er faktisk højt, så måske du skal kalibrere ovntemperatur. Ovn kalibrering er en måde at sænke eller hæve temperaturindstilling. Du kan få adgang til termostaten for kalibrering ved at trække off temperaturen kontrolknappen og tørre væk silikonegel. Bruge en flad skruetrækker til at skrue mod uret en fjerdedel turn. Dette falder temperaturen. Hvis ovnen er stadig ikke cool nok, kan du gøre en anden justering. Viking anbefaler, at du kun laver én en fjerdedel justering ad gangen.

Defekt komponent

Hvis du ikke kan få din Viking ovnen til lavere temperatur, kunne enheden har en defekt intern komponent. Dette element kan være termostaten eller en anden del. For at fastslå, hvilken del er dårlig, rådføre sig med en lokal apparat tekniker til at få en diagnostisk rapport på ovnen. Når du kender den nøjagtige del, der er dårlig, vil du vide, hvis du kan gå videre på egen hånd, eller hvis du skal betale for en reparation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com