Sådan foretages fejlfinding af en West Bend kaffemaskine

March 9

Et mærke af kaffemaskiner med nem bærbarhed og hurtig brygning cyklusser, West Bend bryggerier fås i 12-cup drop, 10-cup automatisk, enkelt-tjene og espresso maskine kombination stilarter. Hvis du har et problem med din West Bend kaffemaskine, fejlfindingstrin prøve et par i hjemmet for at undgå dyre eller unødvendige reparationer. For mere alvorlige reparation spørgsmål, kontakt West Bend kundeservice via e-mail eller telefon for oplysninger om garanti og service center.

Instruktioner

•Tilføj 1 spiseskefuld af auto-dryp eller "all-grind" kaffegrums pr ønskede kop kaffe til at brygge filter. Fyld ikke filteret med mere end to spiseskefulde af kaffegrums pr kop til at undgå overløb. Brug ikke mindre end 1 spiseskefuld af kaffegrums, da dette vil medføre en over-udvinding af bønner og olieagtig rest på kaffe.

•Tilføj en ekstra spiseskefuld af auto-dryp eller "all-grind" kaffegrums til filteret bryg, hvis mindre end 4 kopper til undgå kedelig smag kaffe.

•Udskift postevand i kaffemaskines reservoir til med friske, filtreret vand til at forbedre smagen af den brygget kaffe.

•Tøm kaffe i din kaffe karaffel efter to timer for at undgå stale smag kaffe. Re brygge kaffe med frisk grunde og filtreret vand.

•Fyld halvdelen af kaffe karaffel og halvdelen af vandbeholderen med destilleret hvid eddike. Indsæt en tom kaffefilter i kaffemaskine filter kurv. Låget lægges på kaffe karaffel og indsætte i kaffemaskinen. Tilslut kaffemaskinen og begynde at brygge cyklus. Når brygget, slukke for kaffemaskinen. Hæld hele karaffel af eddike tilbage i vandtanken og vente 20 minutter for løsning til afkøling. Gentag processen fire til fem gange. Hæld eddike fra karaffel og fyld op med vand til at skylle. Hæld vand i reservoir og starte en anden brygge cyklus at skylle ud alle eddike fra inde i maskinen. Gentag som nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Du kan justere mængden af kaffegrums pr. kop kaffe for smag, men bør anvendes mindst 1 spiseskefuld og ikke mere end 2 spiseskefulde pr kop. Du skal fjerne kalk og calcium oprustning med eddike hver 30 dage, hvis du bruger din West Bend kaffemaskine dagligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com