Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool AccuBake rækkevidde

November 23

Whirlpool ovn intervaller med "AccuBake" teknologi er designet til at sikre ensartet varmefordeling inde i ovnen. Som med enhver ovn rækkevidde apparat, kan der opstå problemer, når du bruger en Whirlpool AccuBake rækkevidde. Det første trin i fejlfindingsprocessen er at bestemme mulige årsager til problemet. Komplet fejlfindingsprocessen for at løse mange af de mest almindelige problemer, der kan opstå og spare dig selv en tjeneste opkald og tilsvarende bill.

Instruktioner

•Skub en drejeknap i før du tænder for en indstilling. Indstillingen aktiveres ikke, medmindre knop er skubbet i første.

•Tryk på knappen "Annuller", hvis ovnen ikke vil fungere. Hvis en "Cook & Hold" funktion var tidligere aktiveret, skal det blive annulleret før ovnen kan aktiveres.

•Drej på en af de overflade brændere til et til to minutter hvis din AccuBake er en gas model og brænderne vil ikke fungere. Hvis det er første gang det har været brugt, skal brændere tillade luft at undslippe fra gasledninger, før de vil antænde.

•Luk ovndøren helt hvis den selvrensende cyklus ikke vil fungere. Cyklussen kan ikke starte medmindre døren lukkes langt nok for den automatiske lås til at engagere.

•Tryk på knappen "Annuller" Hvis "Lås" eller "Bage" blinker på displayet. Denne skærm besked betyder, at der var en strømafbrydelse. At trykke på "Annuller" nulstiller visningen AccuBake rækkevidde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com