Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool Duet skive

December 15

Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool Duet skive

Whirlpool's Duet serie vaskemaskiner og tørretumblere fokusere på slanke stil og tilpasningsevne. De har sensoriske funktioner og vaskemiddel udlevering reservoirer, og kommer i designer farver. Fordi Duet-serien omfatter snesevis af front-loading skiver--herunder modeller i GHW, WFW og YWF spænder fra 2014--din instruktionsbog fungerer som din bedste satsning for fejlfinding. Når vejledningen ikke er handy, men kan du slå til Duet-specifik rådgivning fra Whirlpool at få din vaskemaskine tilbage på sporet.

Instruktioner

• Start med grundlæggende før man går videre til avanceret fejlfinding. Sikre at den Duet netledningen er tilsluttet til en jordet stikkontakt, tre-ben; tjekke din hjemmets elektriske service panel for en udløst breaker eller blæst fuse, afhjælpning efter behov. Lukker den skive døren og dens dispenser skuffe sikkert--en Duet vil ikke fungere, hvis disse døre er klem. På nogle modeller, kan vaskemaskinen bip, når du trykker på Start-knappen, hvis hoveddøren er klem.

•Drej ventiler på den tilsluttede varmt og koldt vand vandhaner til den helt åbne position, og gratis slanger nogen kinks eller bøjer hvis du oplever problemer med vand flow med din Duet skive. Enden af slangen bør ligeledes ikke være mere end 96 inches fra gulvet. Fjerne nogen kinks eller bøjninger fra drain slangen til at løse en skive, der ikke tømme ordentligt, og spænd drain slangen og vand slange forbinder til at udbedre utætheder. Når du foretager fejlfinding af vaskemaskinen, trykker du på knappen Pause eller Annuller for at stoppe enhver igangværende cyklusser og tag stikket ud af apparatet.

•Skift til højeffektiv rengøringsmiddel hvis din Duet producerer overskydende sæbeskum. Din vaskemaskine kan automatisk starte en suds cyklus--angivet ved "SUD" på displayet--for at fjerne overskydende suds; Hvis dette sker ofte, skifte op rengøringsmidler at se hvis situationen retsmidler.

•Redistribute vægten af din last, sikre en selv balance vægt i hele tromlen, for at afhjælpe en Duet skive, der plejer spin eller dræne ordentligt. Fjerne nogle elementer Hvis tromlen er for stramt pakket, som er angivet med en "F07" eller "E01" fejlkode på nogle Duet modeller.

Kil støj og vibrationer ved stramning nødder i Skive fødderne mod skive kabinet eller placere et stykke af 3/4-tommer krydsfiner undersiden vaske fødder og overfladen er stabil og niveau.

•Køre den rene skive cyklus hvis din Duet indeholder denne funktion og ren skive LED-lys blinker i slutningen af en cyklus. Dette angiver, at du har kørt 30 cykler og apparatet skal rengøres.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com