Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool frontlæsser vaskemaskine, Overfills

July 28

Whirlpool front loading vaskemaskiner bør fylde med vand efter cyklussen er valgt og vaskemaskinen er startet. Vandet bør angive maskinen automatisk og stoppe når maskinen har nået den ønskede vandstanden, skrider ind i agitation cyklus. Hvis vaskemaskinen fortsætter med at fylde i stedet for at stoppe, problemet er sandsynligvis positionering af afløb og du kan som regel løse dette gennem nogle fejlfinding.

Instruktioner

•Locate afløbet slange bag eller side af Whirlpool vaskemaskine og sikre, at ikke mere end 4 1/2 inches af afløbet slange er skubbet ind i afløbsrør eller badekar. Når drain slangen er for langt ned i afløbet, vand medfører tab tilbage ind i vaskemaskinen og forårsager maskine til for meget.

•Tag nogen tape bruges til at holde slangen ind i afløbsrør, som kan blokere den nødvendige luftmellemrummet og forårsage vand til at fylde hele tiden ind i karret. Drain slangen skal løst tillægges drain slangen.

•Measure afløb og kontrollere, at toppen af afløbet er mindst 30 inches op fra gulvet. ellers tvinger situationens alvor vandet tilbage i karret. Flytte drain slangen højere hvis nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com