Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool guld køleskab

October 7

Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool guld køleskab

Hvis du har problemer med dit Whirlpool guld køleskab, kan du muligvis reparere det selv i stedet for at betale for et dyrt servicekald. Uanset om dit køleskab har en mystisk lækage, en konstant kører motor eller en motor, der ikke kører på alle, kan løse simple problemer selv også spare tid, fordi du ikke vil blive hængende i timer venter på en reparatør til at ankomme. Når du har brudt køleskab, tiden er afgørende, og du bør handle hurtigt så mad inde ikke ødelægge. At vide før hånd et par nemme fejlfindingstrin kunne hjælpe dig med at spare penge, tid og mad.

Instruktioner

•Lyt til lyden af køleskabet ventilator og motor. Åbn døren og se hvis det indvendige lys er tændt. Hvis ingen af disse elementer arbejder, kan køleskabet ikke modtage om elektrisk strøm. Bekræfte, at netledningen er sat ind i væggen og ikke er beskadiget. Check afbryder kontakten til køkkenet for at sikre det ikke behøver re-nedgang og der er ingen blæst sikringer. Hvis du har kontrolleret alle disse potentielle problemer og dit køleskab stadig ikke modtager strøm, bede en professionel elektriker til at tjekke din stikkontakt.

•Åbn panelet inde i din fryser, der dækker fordamper spoler. Kigge efter tegn på frost opbygning, der kunne forhindre, at luft passerer over bredbånd korrekt. Hvis dette sker mere end en gang, være den selvstændige optøning system defekte. På dette punkt, vil du nødt til at kalde en professionel tekniker til at kigge på køleskabet.

•Kontrollér afløb rør i bunden til blokeringer hvis din køleskabet er utæt. Kontroller, at afløb pan ikke er revnet. Hvis du har en ismaskine, kig efter lækager hvor vandlinjen forbinder til bagsiden af fryseren.

•Kontrollér døren segl hvis du høre køleskabet køre til en stor mængde af tid. Den kolde luft kunne siver gennem huller i sæl, der kræver kompressoren til at køre længere tid at køle af i køleskab.

•Undersøg ismaskine hvis dit Whirlpool guld køleskab har en og det er brudt. Kontroller, at afbryderen er på og slukker arm er i sænket position. Kontroller vand linje i den bageste del af ismaskine for utætheder eller blokeringer, hvis du får små isterninger.

Tips & advarsler

  • Afmonterer køleskabet eller slukke for switch på panelet breaker før fjernelse eller udskiftning af dele.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com