Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool guld tørretumbler

October 21

Den Whirlpool guld tørretumbler tilbyder mange typiske funktioner, såsom en stor kapacitet, tørrestativ, lint skærm og flere forskellige tid og temperatur indstillinger for tøj og forskellige typer af tekstiler. Tørretumbleren sælges online og i mange apparater, afdeling og hjem sælge en detail gemmer og leveres med en begrænset garanti. Mens en garanti kan være nødvendige i tilfælde af nogle reparationer eller servicebehov, kan mindre alvorlige problemer potentielt fastsættes gennem nogle fejlfinding fra ejeren.

Instruktioner

•Plug Whirlpool guld tørretumbler fast i en funktionel stikkontakt hvis den hårtørrer er ikke arbejder, og gør ikke brug forlængerkabler til strømforsyning. Erstatte eller nulstille effektafbryderen eller sikring efter behov. Kontrollere at Sørg for, at døren lukkes stramt og tryk på "Start" efter en cyklus udvalg.

•Rengør skærmbilledet lint beliggende inde i tørretumbler door, hvis elementer ikke tørring som forventet. Find udstødning hætte på hjem udvendige og rense det så godt. Sørg for, at en opvarmet tør cyklus blev valgt i stedet for "Luft tørre" og tænd gas ventil helt hvis det er en gas model.

•Sort tøj af stof type og reducere den samlede belastning størrelse hvis vises lint eller andre rester på tøjet efter tørring. Ren lommer og tage ud papir, væv eller noget andet, der kan makulere under Tøjvask cyklus. Kigge efter små, hårde genstande, hvis der er en raslende lyd, mens tørretumbleren er i drift.

•Læg stoffet skyllemiddel ark i tørretumbler i starten af en cyklus, og ikke i midten, hvis elementer er at få plettet. Vente, indtil tøj er delvist tørrede kan resultere i farvning.

•Luk kroge, snaps, lynlåse og andre fastgørelsesanordninger, hvis der er en klirrende lyd eller elementer bliver beskadigede eller iturevne under brug. Check for andre løse genstande, der kan være årsag til problemet inde i tørretumbleren.

Kortindgangsdør whirlpool som nødvendigt for enhver yderligere bistand eller med spørgsmål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com