Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool ultimative pleje II tørretumbler

June 10

Den Whirlpool ultimative pleje II tørretumbler er en stor kapacitet enhed med en rynke guard funktion, slutningen af cyklus signal, tørretumbler rack og indstillinger for temperatur og tid. Sælges online og i mange stormagasiner, apparatet butikker og hjem detailbutikker, kan husejere forvente tørretumbler til at fungere godt med normal pleje, rengøring og vedligeholdelse. Dog kan stadig problemer med maskinen, nødvendiggør ejeren for at udføre nogle fejlfindingsmetoder til at forsøge at løse problemet.

Instruktioner

•Undersøg kraft ledning og stik det helt ind i tørretumbleren samt stikkontakten, hvis tørretumbleren ikke kører. Forlængerledninger bør ikke anvendes til at levere strøm til tørretumbleren. Erstatte eller nulstille sikring eller afbryder om nødvendigt. Luk tørretumbler døren fast, så det låse på plads og gøre en cyklus valg før trykke "Start" for at begynde.

•Kontrollér, en ny cyklus valg, hvis der er ingen varme under brug. "Air tørre" vil ryste tøj men bruger ikke varme. Inspicere gas ventil, placeret bag enheden, og sørg for ventilen er åben, hvis det er en gasdrevne model.

•Brug fingrene til at rense lint off lint skærmen, hvis der er fnug på varer efter tørring. Tørre små eller mellemstore belastninger og sortere efter farve og stof til de bedste resultater. Tjekke lommer til papir emner eller produkter, der kan makulere under tørringen og efterlade et restprodukt.

•Wait at bruge tørretumbleren, hvis maskinen drives under koldt vejr under 45 grader Fahrenheit og varer forbliver våde selv efter løb cyklussen. Trække elementer fra hinanden inde i tørretumbleren for bedre luft flow og forvente længere kører gange hvis varerne blev vasket i koldt vand for at spare energi.

•Luk lynlåse, bælter, kroge og snaps før du starter tørretumbleren, hvis der er ridser inde i tromlen eller skader på varerne efter tørring. Fjerne potentielt skadelige genstande fra lommer, der kan oprette tårer, huller eller andre skader.

Kortindgangsdør whirlpool for reparation bistand hvis problemet stadig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com