Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool vaskemaskine LHW0050PQ

November 6

LHW0050PQ model Whirlpool washer er en kompakt, front-loading maskine. Der tilbydes ialt 11 vask cyklusser, fem temperatur indstilling markeringer og automatisk vand niveaukontrol. Hvis du har denne vaskemaskine model i dit hjem, kan fejlfinding af problemer med det på egen hånd spare dig på bekostning af en servicetekniker. Almindelige problemer med Whirlpool LHW0050PQ vaskemaskine omfatter ikke at starte, mærkelige lugte og lyde, langsom tørre tider og stoppe midt i en vask cyklus.

Instruktioner

•Purchase og brug kun høj effektivitet vaskemiddel til at bekæmpe lugtgener fra vaskemaskinen. Det er designet til brug med han vaskemiddel kun. Producentens instruktioner også opfordre til at rengøre indersiden af vaskemaskinen en gang om måneden med 1/3 kop af blegemiddel, ved hjælp af varmt vand på den "Almindelige/tunge jord" cyklus.

•Tag fnug filter til at rense det, hvis du oplever langsom tørre tider. Det bør rengøres en gang om måneden. Rens filteret ved at lægge et håndklæde eller bakke under filter døren til fange hvilken som helst vand og derefter åbne døren for at få adgang til filteret. Slå filteret mod uret kun halvvejs til at trække det ud og rengør med en blød børste under rindende vand.

•Åbn skive døren mellem cyklusser at lade det luft ud. Dette vil forhindre lugt og hjælpe med at fjerne enhver lugt, du kan opleve.

•Kontrollér netledningen til at sørge for, at det er sikkert i forretningen, hvis din vaskemaskine ikke vil starte. Også check at døren lukkes sikkert, og at en cyklus er blevet udvalgt og knappen "Start" skubbet.

•Look for en blæst fuse eller trippede circuit breaker, hvis din vaskemaskine holder op. Du kan erstatte sikringen eller reset breaker, hvis det er problemet. Hvis du bruger en forlængerledning, kan det også forårsage vaskemaskinen til at stoppe. Producentens instruktioner anbefaler aldrig at bruge en forlængerledning med vaskemaskinen.

•Redistribute belastning af vasketøj i vaskemaskinen hvis det ikke vil dræne eller hvis vaskemaskinen gør overdreven støj. En overbelastet maskine kan også resultere i vaskeri, der er for vådt ved afslutningen af cyklussen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com