Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool vaskemaskine, som ikke vil dræne

May 12

Når dit Whirlpool vaskemaskine ikke dræne, kan din første reaktion være at kalde for service. Men holde ud: mens der er en mulighed, at service er nødvendigt, det er muligt at hidføre nemlig den skive manglende afløb er noget du kan afhjælpe dig selv. Whirlpool vaskemaskine ejerens manualer omfatter en samling af fejlfinding handlinger du kan tage, der ofte vil bestemme kilden til problemet og gør det muligt at løse det uden at skulle kontakte en tekniker.

Instruktioner

•Flyt vasker væk fra væggen langt nok til at give dig adgang til drain slangen. Du kontrollere drain slangen ikke har været klemt i ethvert sted, som gør det svært for vandet at strømme igennem. Hvis den U-formede form ikke er monteret på enden af drain slangen, sætte det på. Flytte drain slangen til et lavere niveau, hvis det er højere end 96 inches. En drain slangen, der udvider at høje vil have problemer med at flytte vand.

•Tryk på skive låget for at sikre, at det er stramt lukket. I Skive ophører med at fungere, når vaskemaskinen låget er åbent. Hvis låget er åben, lukke det og vaskemaskinen bør løbe.

•Measure mængde vaskemiddel, du placerer i vaskemaskinen, før du tænder vaskemaskinen. Herunder for meget vaskemiddel kan forårsage unødvendige lavtskummende inde i apparatet. Når over-lavtskummende opstår, er det vanskeligere for vaskemaskine til afløb, og dræning sker langsommere. Hvis vaskemaskine instruktionsbogen anmoder du bruger han (højeffektiv) vaskemiddel, brug kun han vaskemiddel.

•Tag skive fra en forlængerledning og Indsæt stikket direkte i en stikkontakt, hvis du bruger en forlængelse ledning. For vaskemaskinen til at få den tilstrækkelige mængde af spænding behov, skal det være tilsluttet direkte til stikkontakten i væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com