Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool vaskemaskine tørretumbler Duet stabelbar enhed

January 25

Whirlpool Duet stablet vaskemaskine og tørretumbler enhed er en kombination sæt designet til et lille rum. Trods et kombineret sæt, er vaskemaskine og tørretumbler begge beregnet til at udføre så godt et separat sæt af apparater med standard vaskemaskine og tørretumbler kapaciteter. Men hvis vaskemaskinen eller tørretumbleren ikke er arbejde, fejlfinding bestræbelser kan være umagen værd og kan ofte løse problemet uden at det kræver service fra Whirlpool.

Instruktioner

Skive

•Drej uret til den ønskede kontrolknappen cyklus og derefter trække det til at starte hvis vaskemaskinen er ikke begyndt som forventet, men maskinen har magt. Husk at lukke skive låget for at tillade vaskemaskinen til at begynde at fungere.

•Læg vaskemaskine kun til den øverste række af huller i kurven hvis vaskemaskinen er ude af balance, er støjende, elementer er filtret sammen eller maskinen vibrerer overdrevent under brug. Fjerne elementer efter behov hvis kurven er overbelastet eller vand siver ud fra toppen af karret, som vand kan hoppe ud tøj, når kurven er for fuld.

•Rengør drain slangen og vandslanger, hvis der er problemer med vand ind i eller forlader vaskemaskine, at huske at rengøre indfaldende skærme samt. Kontroller, at varmt og koldt vand vandhaner er tændt og slanger er lige. Ren husstand afløb, hvis der er dræning spørgsmål og stramme slange-forbindelser.

•Indstil drain slangen mindst 39 inches over jorden hvis vaskemaskinen fylder hele tiden med vand men vandet løber lige ud eller cyklussen ser ud til at blive hængende. Bemærk at indstille afløbet slange mere end 96 inches over jorden har det modsatte problem og vaskemaskinen vil ikke løbe eller spin.

•Kontrollér husholdningernes vandtemperaturen på varmt vandvarmeren, der leverer vand til home, hvis tøj synes beskidt eller der er opvaskemiddel på belastningen, som vand under 60 grader F vil forårsage vaskemiddel ikke at opløse korrekt.

Hårtørrer

•Skub "Skubbe til Start" for på den tørretumbler enhed hvis apparatet har strøm men tørretumbleren vil ikke starte efter du har valgt den ønskede cyklus. Hold nede i et par sekunder og derefter slippe.

•Drej på gas ventil hvis apparatet er en gas drevet enhed, og der er ingen varme under tørringen, når du har valgt en opvarmet tør cyklus.

•Look inde i tørretumbleren og langs kanterne i de forreste og bageste hvis der er en underlig lyd under brug, som objekter kan få indgivet i enheden og forårsage støj. Rens altid tøj lommer før vask og tørring.

•Rengør lint skærmen og udstødning lufte hvis den tørretumbler ikke tørre varer godt eller kører i lang tid. Også, kontrollere, om stoffet skyllemiddel ark inde i tørretumbleren fordi de kan blokere luft gitter.

•Betjenes tørretumbler på 45 grader F eller over eller tørretumbleren fungerer ikke eller vil forlade elementer våd.

•Kontroller at Tøjvask center har et minimum af 1 tomme plads mellem forsiden, siderne og bagsiden af enheden og vægge eller andre overflader, hvis tøj stadig tørring utilfredsstillende. Maskinen skal denne ventilation rummet kan fungere korrekt.

Tøjvask enhed

•Forbind netledningen til Whirlpool Tøjvask enhed til en jordet 3-prong stikkontakt med 240-volt strøm hvis hele apparatet ikke fungerer. Undgå at bruge en forlængerledning.

•Udskift eller reset afbrydere eller sikringer hvis enheden ikke fungerer eller ikke fungerer korrekt. To eller flere sikringer eller afbrydere er ofte nødvendige for korrekt funktion.

•Skub en 3/4-tommer stykke krydsfiner under vaskemaskinen og tørretumbler enhed hvis gulvet sagging eller enheden er ujævn, forårsager apparat til at vibrere og være støjende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com