Sådan foretages fejlfinding af en Whirlpool vaskemaskine

February 26

Der er lejlighedsvis små problemer, der opstår blandt skiver. Mens nogle af disse problemer er alvorlig, er de normalt mindre ting, der kan behandles og fast. Der er flere fælles problemer med Whirlpool vaskemaskine, som du kan foretage fejlfinding af og afhjælpe forholdsvis let.

Instruktioner

•Kontrollér ventilerne, der forbinder rør til vaskemaskinen hvis vaskemaskinen er specielt højt. Der har været klager over høje lyde i Whirlpool vaskemaskine model LSR7233EQ0. Sørg for at ventilerne er tændt hele vejen. Sommetider er disse ventiler ikke aktiveret på alle. De fleste boliger har en varm og en kold ventilknop, der skal være aktiveret. Nogle huse har kun én glidende knop, der samtidig forvandler på varmt og koldt vand.

•Undersøg forbindelser af slanger, hvis vandet er koldt, når du vil have varmt vand eller vice-versa. Ventilerne kommer fra væggen er markeret varmt og kold, som er forbindelser på vaskemaskinen. Hvis der er ingen ord markeret, som det er tilfældet med Whirlpool vaskemaskine model WFW9200SQ, Husk der skal være varmt vand forbindelse til venstre.

•Kontrollér Skives drain slangen hvis der er vandpytter eller utætheder. Brug dine øjne og dine fingre til at inspicere slangen og udseende for huller eller revner. Selv et lille hul i afløbet kan forårsage en temmelig betydelig rod.

•Kontroller, at breaker til vaskerum er tændt. Det sker ofte, at afbryder bliver udløst uden du vidste om det. I stedet for antager er problemet med vaskemaskine, look at se, om det er et simpelt fix i stedet.

•Vurdere drain slangen for at sikre, det er ikke tilsluttet eller snoet, hvis du får en blinkende "F2" signal på dit Whirlpool Duet GHW9150P skive. Du kan også kontrollere filteret afløb pumpe for fremmedlegemer.

Tips & advarsler

  • Justere skive ben, hvis den bevæger sig under arbejdet. Jo højere benene er, jo mere sandsynligt vaskemaskinen er at bevæge sig, når det kører.
  • Tage sig af lækager så hurtigt så snart som muligt. Giver mulighed for vand til fortsat at lække kan forårsage betydelige gulvet skader.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com