Sådan foretages fejlfinding af Enviro pilleovne

May 31

Enviro pilleovne er ved at blive et populært valg for folk, der forsøger at spare penge på varme deres hus. Pellet ovne brænde, jævnt og effektivt. De også kommer med programmerbare termostater og er stille under drift. Selv med de bedste pilleovne, men er du bundet til at løbe ind i nogle problemer. Sørg for at foretage fejlfinding af problemer på egen hånd før du ringer i en specialist.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding af Enviro pilleovne

•Kontrollér sikker komfuret er tilsluttet og stikkontakten i væggen har magt hvis ovnen ikke vil starte. Du skal måske vente omkring 30 sekunder til printpladen at indlede ovnen når du skubbe knappen ON/OFF. Drej termostaten for at ringe til varme, hvis det er i tilstanden ON/OFF.

•Kontrollér varme niveau indikator hvis ovnen ikke vil fungere når den er varm. #3 lys blinker, når udstødningsgassens temperatursensor kontakter har åbnet som følge af ilden går ud. Kig på hopper til at sørge for der er nok brændstof. Kontrollere, hvis Blæsermotor er at dreje. Du kan have en forbrænding blæser fiasko. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte en reparatør.

•Se hvis Brænd pot liner skal renses, hvis snegl motor ikke fungerer normalt. Opbygge kan forårsage enheden for at slukke. Hvis det ikke beskidt, tjek for forhindringer i hopper system. Sørg for at døren er ordentligt lukket og aske-gryde er lukket. Snegl motor skal have nok vakuum i ovnen eller det vil stoppe med at arbejde.

•Look for knivspids point eller beskadige de vakuumslangen hvis #2 lys på varmen output bar blinker. Du kan også prøve at sprænge ud de vakuumslangen. Der kan være en blokeret udstødning eller udluftning system. Hvis dette er tilfældet, skal du have ovnen renses og inspiceres professionelt. Kontrollere, om du har en vakuum switch fiasko ved omgåelse parameteren vakuum. Hvis dette løser dit problem, skal du erstatte parameteren.

•Kontrollér sikker brænde pot liner er op stramt til ignitor tube hvis pellets ikke vil tænde. Du skal skubbe brænde pot tilbage mod ignitor tube. Se om ignitor er lyse orange. Hvis der ikke er farven, du har brug at erstatte ignitor. Kontrollere hvis udstødning blæseren er i drift. Hvis ikke, skal du kontakte en reparatør.

Tips & advarsler

  • Altid kontrollere fabrikantens anbefalinger inden du foretager justeringer til din Enviro Pellet komfur.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com