Sådan foretages fejlfinding af et lavtskummende Problem i Kenmore bærbare opvaskemaskine

January 13

Sådan foretages fejlfinding af et lavtskummende Problem i Kenmore bærbare opvaskemaskine

Kenmore bærbare opvaskemaskine fungere som automatiske apparater, som mange andre indbyggede og stationære opvaskemaskiner. Dog uanset mobilitet af enhver opvaskemaskine skal du være særligt opmærksomme på at vaskemiddel, du placerer inde i maskinen. Alle rengøringsmidler er ikke skabt lige, og kan forårsage over-lavtskummende i opvaskemaskinen, hvis du bruger uspecificeret produkter. Hvis du oplever et lavtskummende problem i den bærbare opvaskemaskine, foreslår Kenmore tre fejlfindingstrin, der kan forhindre eller i det mindste reducere lavtskummende fra vaskemiddel.

Instruktioner

•Kontrollér mærkning på din kasse med opvaskemiddel rengøringsmiddel. Kontroller, at du ikke bruger vaskemidler, som kun bør anvendes i vaskemaskinen. Også, flydende opvask sæbe er ikke lavet til automatiske opvaskemaskiner. Hvis du genopfyldning plastbeholdere med forskellige rengøringsmidler, Sørg for at du mærke toppen af containerne korrekt så du ikke blande dem. Vaskemiddel producenter formulere opvaskemaskine sæbe specielt Cope med handlingen robust vand i apparatet.

•Maintain og rengør indersiden badekar af opvaskemaskine med opvask sæbe så godt. Du skal måske lejlighedsvis tør ned indvendigt badekar vægge og bunden af apparatet. Iført handsker, bruge opvaskemiddel rengøringsmiddel opløst i en spand varmt vand til at skrubbe ned vægge med en svamp. Brug ikke brusebad, flise- eller gulv renere på indersiden af opvaskemaskinen, fordi de kan forlade sæbevand restkoncentrationer, der kan resultere i lavtskummende når opvaskemaskinen kører gennem sin cyklusser.

•Fyld skylles støtte dispenser til det niveau, som angives inde i opvaskemaskinen. De kemiske egenskaber i skyl aids bidrage til at reducere spotting på retter. Opvaskemaskinen udgivelser automatisk en lille mængde i skylning, men hvis du for meget dispenseren det kunne føre til overdreven lavtskummende.

Tips & advarsler

  • Hvis disse instruktioner ikke løser din opvaskemaskine lavtskummende problem, navigere til Sears "Styre mit liv" hjemmeside for at finde og hente instruktionsbogen, der er specifikke for dit apparat modelnummer.
  • Kontakt telefonnummer for Kenmore produktspørgsmål er 888-536-6673. Telefonnummer til Sears Home Service og reparationer er 800-469-4663.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com