Sådan foretages fejlfinding af et luftfartsselskab aircondition

November 4

Luftfartsselskabet air condition kan komme i handy i disse aggressivt varmt og fugtigt. Men, hvis din enhed ikke fungerer korrekt, det vil ikke køle din bygning til din smag. For at sikre, at enheden fungerer optimalt, opretholde det ordentligt. Hvis der opstår problemer fejlfinding før du bruger penge til at ringe i en air conditioner tekniker. Det kan være en enkel problem du kan ordne selv.

Instruktioner

•Kontroller, om din air conditioner er sluttet til en stikkontakt. Tjek termostaten Sørg for at det er indstillet til den "Cool" holdning.

•Kontroller din kondenserende enhed, hvis du bruger en ekstern klimaanlægget. Find circuit breaker box. Det er normalt monteret at en ydermur på bagsiden af dit hus eller kælder. Åbne boksen, og sørg for effektafbryderen er indstillet til "On."

•Sørg for at afbryde kontakten på din eksterne enhed. Det er normalt placeret på forsiden, side eller bagsiden af din eksterne enhed, afhængigt af modellen. Indstille kontakten til "On" position, hvis det er i positionen "Off".

•Kontrollér Blæsermotor på din air conditioner ovn. Det tænder normalt når din termostat er i positionen "cool". Indstil kontakten på ovnen til "På" position.

•Undersøg din klimaanlægget gitre. Hvis de er snavsede, skal du rense dem med en støvsuger. Kontroller luftgitrene er fra møbler. Open air registrerer for at give tilstrækkelig strøm af luft.

Tips & advarsler

  • Ændre din klimaanlægget filter mindst en gang om måneden. Ændre luftfilter varierer med forskellige modeller, så se brugervejledningen til din klimaanlægget eller et luftfartsselskab forhandler. Køb luftfiltre fra hardware, detailhandel eller apparatet butikker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com