Sådan foretages fejlfinding af et Miele køleskab Problem

February 3

Miele er en Hjem apparat brand ejet af General Electric, en amerikansk conglomerate aktieselskab baseret i Fairfield Connecticut. Hvis du oplever problemer med dit Miele køleskab, kan du forsøge at rydde eller diagnosticere problemet ved at følge et grundlæggende fejlfinding tjekliste. Dette vil give dig en klarere idé om problemet, hvis du skal ringe til reparationer. Tillad ca 10 minutter til at foretage fejlfinding af dit køleskab.

Instruktioner

•Kontrollér strømforsyning hvis køleskabet ikke cool. Sørg for, at stikket er fast tilsluttet en stikkontakt og at strømforsyningen er tændt. Tjek dit hjem sikringer eller afbrydere, hvis problemet påvirker andre apparater. Kontroller, køleskabsdøren er ordentligt lukket.

•Kontrollér position i køleskabet hvis det genererer overdreven støj. Sørg for den bageste rørsystemet ikke er røre væggen eller sokler og alle fødder eller hjulene rører gulvet. Køleskabe gøre visse lyde, når de opererer korrekt; lejlighedsvis stille nynner, klukkende, boblende, klikke på eller sprængning lyde er en del af normal drift.

•Solve for høje eller lave temperaturer inde i køleskabet ved at sørge for døren lukker ordentligt og plast sæl er korrekt fastgjort. Flyt køleskabet væk fra varmekilder såsom ovne og ovne, og sørg for der er nok plads til luft at cirkulere rundt i siderne. Sæt den temperatur kontrol hjul højere, hvis køleskabet er for varmt, lavere, hvis det er for koldt.

•Kontrollér drænhul under salat skarpere skuffer hvis vand vises i bunden af køleskabet eller på gulvet. Kondensering vil ikke kunne løbe fra køleskabet, hvis drænhul er blokeret.

•Tag køleskab fra væggen og check at interne pæren korrekt skruet på plads, hvis det ikke lys. Udskift pæren, hvis det er ordentligt på plads.

•Kontrollér, at alle fødevarer er ordentligt dækket for at reducere antallet af ice oprustning. Drej kontrol hjul, hvis is hober sig op hurtigt inde i køleskabet. Gradvis is oprustning er normale og kan styres med lejlighedsvise afisning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com