Sådan foretages fejlfinding af GE bygget i opvaskemaskine

October 11

Sådan foretages fejlfinding af GE bygget i opvaskemaskine

Din GE indbygget opvaskemaskine er en grundpille i din daglige husholdning rutine---indtil det plejer start, vil ikke fylde med vand, vil ikke løbe, bipper på du ustandseligt eller gør noget andet at ødelægge din dag. Med lidt held er problemet mindre og forårsaget af en glitch, at du kan lave dig selv uden at gøre noget drastisk såsom frakobling opvaskemaskinen fra vandforsyningen.

Instruktioner

•Udskift sikringen eller reset circuit breaker hvis enten er blevet blæst og opvaskemaskinen vil ikke starte. Kontroller, at den er tændt og at kontrolpanelet er låst.

•Drej på vand til køkkenvask at se hvis det er dræning hvis opvaskemaskinen ikke vil dræne. Afløbet kan blive tilstoppet. Også kontrollere luftmellemrummet hvis du har én at se, om det er tilstoppet.

• Luk døren til opvaskemaskinen hvis du hører et bip hvert 30 sekund. Den bippende opstår, når du har åbnet døren på midt i cyklus og har undladt at lukke og hægte det ordentligt. Bip ved slutningen af den opvask cyklus er normal. Hvis du ønsker at deaktivere slutningen af cyklus dobbeltbip, skal du trykke på knappen opvarmet tør hurtigt fem gange. En tredobbelt bip vil bekræfte, at slutningen af cyklus bip har været deaktiveret (eller genaktiveret hvis det var slukket).

•Kontrollér vandtryk i dit hus ved at dreje på nogle vandhaner. Lavt vandtryk vil forårsage retter ikke at være ordentligt rengjort. Andre årsager til snavset service i slutningen af opvaskemaskine cyklus er en tilstoppet luftspalte eller forvalter og ukorrekt lastning.

•Kontrollér, at døren er lukket og vandet ventiler er tændt, hvis kontrolpanelet er i orden men opvaskemaskinen fylder ikke med vand.

•Anvend en kommerciel afspændingsmiddel hvis dine briller af bestik har steder eller filme og du har hårdt vand. Andre mulige årsager til steder og optagelserne er vand, der er ikke varm nok ind i opvaskemaskine, gamle opvask detergent, overbelastning, forkert lastning eller for lidt vaskemiddel.

•Brug køligere vand hvis din glasvarer er overskyet, som angiver det er at blive ætset. Ætsning kan også være forårsaget af for meget vaskemiddel, hvis du har blødt vand. Ætsning, der allerede er sket er permanent.

•Brug automatisk opvask rengøringsmidler kun at undgå suds efterlades i karret, når opvaskemaskinen er stoppet. Sørg for at du sætte vaskemiddel i kun én af de vaskemiddel dispensere.

•Vælg opvarmet tør, varm Start, varme vask eller tilføjet varme hvis retterne ikke tør.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com