Sådan foretages fejlfinding af GE opvaskemaskine med blinkende lygter

May 11

Sådan foretages fejlfinding af GE opvaskemaskine med blinkende lygter

GE Corporation fremstiller en sværm af opvaskemaskine produkter og alle nuværende modeller har oplyste kontrolpaneler enten på forsiden ansigt eller skjult langs den øverste kant af døren. Lysene har forskellige roller afhængigt af opvaskemaskine model funktioner, men GE giver en generel fejlfinding værktøj (Se Resources) for almindelige årsager til blinkende indikatorlys. De fleste lys signal starten eller finish af en normal vask og tør proces, mens andre betegner usædvanlige eller problematiske forhold, der kræver din opmærksomhed. Da mennesker ikke ofte se opvaskemaskine som tv, i hele sin hele cyklus, kan hvad kan virke unormale faktisk være helt normale. Fejlfinding for at skelne mellem to kan forhindre den hovedpine og bekostning af et servicekald.

Instruktioner

•Kontrollér opvaskemaskine døren for at se, om det var smækket ordentligt eller er blevet fastlåst under vask processen. Dette forårsager indikatoren at blinke på flere modeller sommetider ledsaget af bip på andre. Tryk blot på toppen af døren i retning af vaskemaskinen, indtil du høre eller føle låsen klik.

•Understand at et blinkende lys på knappen "Start/Reset" fortæller dig, at den nuværende funktion er blevet afbrudt og opvaskemaskinen nulstille sig selv eller ved at slukke sig selv. Dette kan skyldes ved at trykke på knappen "Start/Reset" eller et strømsvigt. Periodisk, blinker lyset overalt fra 75 til 90 sekunder afhængig af din specifikke opvaskemaskine model.

•Reboot opvaskemaskine underkastes et strømsvigt eller strømstød, der fortsætter med at blinke længere end 90 sekunder, ved at deaktivere magt til opvaskemaskine på afbryderknappen i 30 sekunder før du tænder det tilbage. Dette bør nulstille opvaskemaskine kontrol og stoppe den vedvarende blinker.

•Consider, GE opvaskemaskiner med ActiveVent med Fan Assist funktion kan flash en "PF" på den oplyste display, hvis vent luftspjæld får fast enten op eller ned. Tryk ventilen ned med fingeren og tryk på "Clear" knappen på kontrolpanelet for at rydde blinkende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com