Sådan foretages fejlfinding af General Electric Nautilus opvaskemaskine

January 23

Mange mennesker er afhængige af deres opvaskemaskine til at hjælpe dem med at rydde op efter madlavning et måltid, men lejlighedsvis mindre problemer krybe ind i systemet og stoppe apparatet fra arbejde. Før du kalder en General Electric tekniker, fejlfinding i forbindelse med din Nautilus opvaskemaskine til fælles problemer forårsaget af utilsigtet ændringer i Kontrolpanel, elektricitet eller vand. At eliminere disse problemer vil sikre hvert besøg af en tekniker er helt nødvendige. Denne sparsommelige tilgang kan spare dig penge ved at forebygge et unødvendigt opkald til teknikeren.

Instruktioner

•Kontrollér af opvaskemaskine el forsyning – Sørg for, at netledningen er stadig tilsluttet til en stikkontakt uden brug af en power bar eller forlængelse ledning. Sørg for stikkontakten er tændt, hvis det er muligt via afbryderen på disken eller bygget i en stikkontakt, selv. Erstatte nogen blæst sikringer eller hvilken som helst reset trippede breakers, hvis forretningen ikke levere elektricitet.

•Forbind-program vask; du måske har lavet en fejl ved hjælp af Kontrolpanel. Tryk på en knap under "Cykler" teksten, som passer bedst til varerne i øjeblikket i opvaskemaskinen, trykke ekstraudstyr"energi" og dreje cyklus dial "Start." Være sikker på, at du ikke vælger en forsinket start på selector skiven.

•Skub opvaskemaskine døren; Det kan ikke være lukket ordentligt. Sikre ingen gryder, pander, plader eller bestik rørende døren og stoppe det fra at lukning. Cyklussen stopper automatisk, når du åbner opvaskemaskine døren. Sikre du skubbe døren låsen til højre efter lukning af døren midt i cyklus.

•Kontrollér, at opvaskemaskinens vandforsyning fungerer korrekt. Varme og kolde vandforsyning rør bag apparatet bør være fri for kinks, drejninger og skarpe sving. Afspærrings-ventiler til vandforsyningen skal vendes til "Åben" position. Ventilerne kan være slukket, hvis du for nylig har serviceret apparatet.

•Kontrollér dræn på gulvet i opvaskemaskinen. Fjerne eventuelle madrester, blokere dræning grill og sikre afløbsrør på bagsiden af apparatet er fri fra kinks og drejninger. Køre vandet i vasken nærmeste opvaskemaskine; VVS kan være blokeret, hvis vasken ikke afløb. Kalde en blikkenslager for at hjælpe dig med at rydde blokaden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com