Sådan foretages fejlfinding af godt vand tryktanke

November 21

Godt vand tryktanke levere vand ind i et hjem vand levering system fra en boret godt. Tanken indeholder en luft blære og trykmåler og er den første ting at fylde med vand da de godt pumper. Luft blære bidrager til at tilføje pres til systemet, som gør den indbyggede trykmåler på rørene, der føre til hjemmet. Enkle justeringer til måleren vil øge eller mindske presset.

Instruktioner

•Kontrollér trykmåler udlæsning at fastslå systemtryk. Et godt udvalg for vandtrykket er 30 til 60 pounds per kvadrattomme. Hvis måleren viser reduceret tryk, kan det kræve justering. Slukke effektafbryderen før justeringen. Brug en isoleret skruetrækker og justere trykmåler ifølge producentens anvisninger i instruktionsbogen. Hvis du ikke har erfaring med at foretage denne justering, kalde en professionel.

•Tøm brøndvand tryktank af alt indhold. Lukke sig op en vand studs nær tank til at lade alt vandet.

•Sæt et dæk gauge på air Ventilen findes på tryktanken. Det kan være på toppen af tanken eller et sted på den tank side nær bunden. Tilføje mere luft ind i tanken, hvis presset på tanken 2 psi eller mere i den brønd pumpe indkoblingstrykket, normalt angivet på omkring 30 psi. Så hvis tanken viser 25 psi, tilføje luft, indtil den når 30 psi. Tilføje for meget luft kan briste luft blære, så ikke gå ud over det minimum, der er angivet for pumpen til at sparke på.

•Lyt til nogen luft hvislende fra tryktanken. En luft ventil kan utæt luft ud af blæren, som vil gøre tryktanken ineffektive. Dække ventil med sæbevand til at se hvis bobler form. Hvis bobler form, air ventilen skal udskiftes.

•Drej på afbryderknappen, og lad pumpen fungerer indtil tryktanken er fuld. Hvis tank pres ikke klatrede eller det er stadig lav, kunne luft blære revet eller revet.

•Test vandforsyningen, og tjek for eventuelle rester i vandet. Hvis luft blære udvikler en utæthed eller pauser, vil gummi finde vej til vandsystemet. Kigge efter små stykker af gummi i vandet.

Tips & advarsler

  • Hvis du har luft blære er revet, vil tanken kræve udskiftning.
  • Brug sikkerhed, når du arbejder i nærheden af vand og elektricitet, som med en tryktank og vand godt. Kalde en professionel, hvis du ikke er komfortable med dig at gøre disse opgaver.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com