Sådan foretages fejlfinding af græsplæne græs

February 18

Græsplæne græs ser nem at dyrke og vedligeholde-- og i nogle tilfælde, det er. Men mange græsplæne spørgsmål kan opstå for at oprette hovedpine og arbejde for boligejere. En lav-maintence græsplæne kan blive meget trængende tilsyneladende natten over. Kontrollere, om de sædvanlige mistænkte til at afdække problemet; der vil føre dig til trin, der kan råde bod på skaden.

Instruktioner

•Kontrollér under græsset for larver hvis din græsplæne har udviklet døde områder trods modtager masser af vand. Larver ligne "C" - formet orme, men faktisk er biller i deres pre-voksen fase. Larver spiser rødderne af græsset, dræbe den. Bland gavnlige nematoder med vand og sprede det over græsplænen. Derefter vand græsplæne efter anvisningerne på pakken nematodeprøveudtagning. Disse små orme aktivere i vandet og begynder langsomt at angribe larver.

•Gult græs behov for gødning. Det har været overwatered eller jord næringsstoffer forarmet. Tilføje et grundlæggende 10-10-10 gødning til plænen ved hjælp af en haven sprederen. Ser på de pakke retninger for den mængde, der er nødvendige for din størrelse græsplæne. Spred halvdelen af beløbet i rækker over plænen, så spredes den anden halvdelen i vinkelrette rækker.

•Dethatch græsplæne hvis din græs synes tynd. Rake i gården for at fjerne døde græs og rødder, der har bygget langs jorden.

•Cast granula ukrudtsmiddel hvis din græsplæne har ukrudt spørgsmål. Brug en selektiv ukrudtsmiddel skader ikke græsset. Læs etiketten, da ukrudt mordere kan være skadelig for nogle typer af græs. Kaste ukrudtsmiddel på samme måde som du sprede gødningen.

•Cast græsfrø over plænen til over frø og fyld i tynde steder. Støbt i hånden eller med en haven sprederen. Støbt halvdelen i én retning over plænen, anden halvdelen i en anden retning. Kig på pakken for de mængder, der er nødvendige for at overseed. Normalt er det omkring halvdelen af den mængde anvendes til frø en græsplæne. Drys 1/4 tomme af muldlag over frø og vand plænen dagligt, indtil du ser græsset begynder at vokse.

•Tillad din græsplæne til at tørre ud, hvis du ser skimmel vokser, derefter spray skimmel herbicid. Manglen på vand vil dræbe mold. Bagefter dethatch plænen med en rive til at fjerne døde græs. Ændre din vanding tidsplan til morgentimer at undgå fremtidige skimmelvækst. Vanding om aftenen tillader overskydende vand til at sidde på jorden i stedet for fordamper i solen. Mødet vand og mørke timer af natten skaber perfekt levested for skimmel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com