Sådan foretages fejlfinding af Haier husstand køleskab HNSE032BB

August 27

Haier HNSE032BB er en kompakt køleskab designet til brug i et lille rum, såsom en lejlighed, plads eller sovesal underholdningslokale. Enheden har en fuld bredde fryser sektion, reoler til høje flasker og dåser og en justerbar temperaturkontrol. Opererer køleskabet bør være temmelig ligetil, men kan opstå problemer med ethvert apparat. Foretage fejlfinding af problemet for at løse køleskabet.

Instruktioner

•Drej termostat kontrol på Haier køleskab forbi "Off", hvis køleskabet ikke kører og sæt den til den ønskede kontrollerede temperatur.

•Udvide udjævning ben på køleskabet, hvis døren lukker ikke let eller popper åbne efter lukketid til niveau ud af køleskabet. Slå benene med at forlænge ben, eller mod uret, hvis ben er for lange. Køleskabet vil fungere mere effektivt, hvis holdt niveau.

•Maintain rette plads omkring Haier køleskabet at give mulighed for luftcirkulation, hvis kompressoren synes at køre konstant eller temperaturen er unøjagtige. Den anbefalede clearance er mindst 3/4 tommer på hver side af køleskabet og 2 inches på toppen og bunden af køleskabet. Ikke ting dit køleskab; Dette vil høj grad påvirke sin drift.

•Anvend en stikkontakt med mindst 115 volt, 15 ampere strøm hvis køleskabet synes ikke koldt nok eller har mistet magten. Kontakt en elektriker eller bruge et voltmeter til at kontrollere outlet magt. Brug ikke en forlængerledning med dette køleskab, medmindre forlængerledningen har en 3-slot outlet, 3-wire udvidelse og 3-bladet grundstødning plug.

•Drej temperaturkontrol til "4" eller højere, hvis køleskabet synes at varme. Lad 24 timer passere, før flytte kontrolelementet temperatur til en varmere indstilling til at give enheden tid til at køle ned.

•Wait 24 timer før du sætter i køleskabet hvis enheden blev gemt på siden eller tilbage til enhver tid at tillade nogen væske at løbe ud af rummet.

•Kontrollér døren pakning og ren, om nødvendigt, hvis overskydende kondens hober sig op på ydersiden af køleskabet eller enheden kører ofte. Luk hylderne og flytte elementer fra forsiden af placeringer, hvis døren ikke lukker godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com