Sådan foretages fejlfinding af håndværker streng Trimmer Model 358.791050

February 21

Håndværkers streng trimmer, model 358.791050, kan være udstyret med flere vedhæftede filer som hækkeklippere eller sne throwers. De fleste problemer med streng trimmere kan relateres til motoren, herunder det ikke starter, ikke tomgang, dårlig acceleration og andre spørgsmål. Disse typer af problemer kan korrigeres ved fejlfinding.

Instruktioner

•Flyt "On/Off" kontakten til "On" position hvis motoren ikke vil starte. Kontroller, at der er brændstof i tanken. Fyld tanken med den korrekte brændselsolie blanding af 40: 1. Alt for hot kører og rygning kan være en indikation af, at brændselssammensætningen er forkert.

•Ændr tændrøret hvis motoren stadig ikke vil starte. Twist ud boot og fjerne tændrøret med Skruenøglen. Kassere det og erstatte med en ny. Spænd den med skruenøgle og erstatte boot.

•Juster karburatoren hvis motoren ikke idle korrekt eller motoren mangler strøm. Tillad at motoren tomgang og drej den tomgang skrue med uret for at øge motorens hastighed hvis motoren boder. Dreje det mod uret, hvis den trimmerhoved spinder Når trimmeren er i tomgang.

• Rengør eller udskift luftfilteret hvis motoren fortsætter med at mangle strøm. Tryk på låsen og fjerne filteret. Vask den i sæbevand og lad det tørre. Slip lidt olie på det og presse for at fordele olien. Alternativt kan du erstatte den.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com