Sådan foretages fejlfinding af hjemme elektriske problemer

October 7

Husstande bruge elektrisk energi til at betjene apparater såsom varmt vandvarmere, komfurer, vaskemaskiner, ovne, air condition-enheder og forskellige typer af belysning turneringsplaner. Når en eller flere af disse Boligtilbehør pludselig standser arbejdet, er der specifikke elektriske fejlfindingsteknikker, der kan gennemføres for at undersøge og fastslå årsagen til problemet. Gør det selv-boligejer med et grundlæggende kendskab til husholdningsbrug elektricitet kan udføre de nødvendige opgaver i varierende mængder af tid med de rette redskaber.

Instruktioner

•Kontrollér ledning stik og pærer når en lampe lyser ikke. Placere pæren i en anden lampe kendt operere viser straks tilstanden af pæren. Inspicere lampe plug-in ledningen for at sikre, det er sikkert i stikkontakten.

•Kontrollér spænding på stikkontakter, der leverer strøm til lamper og andre enheder med en 120/240 volt tester. Indsætte hver af tester stikben i slots i stikkontakten.

•Kontrollér sikring eller circuit breaker på den vigtigste elektriske panel, der leverer strøm til den mistænkte stikkontakt eller kredsløb. Blæst sikringer vises mørke og effektafbryderen slår slappe af i midterpositionen efter snubler.

•Kontrollér elektriske kredsløb i de vigtigste panel ledninger der leverer strøm til store apparater eller ovn blæser motorer. Når de termostater, der styrer disse enheder aktivere kredsløbene, kan belastningen være for meget for kredsløb til at bære. Fading lys og spring på en tv-skærm kan være en indikator for en høj belastning efterspørgsel i et almindeligt delte kredsløb.

•Undersøg ledninger inde i de vigtigste panel for løse forbindelser når hjemmet oplever blinkende lygter eller enhed afbrydelser. Slukke hovedpanelet circuit breaker og Fjern dækslet til panelet med en passende tip skruetrækker. Gøre visse alle varme ledninger til breaker er sikkert og de neutrale og ubeklædt kobber grunde er solidt fastgjort.

•Kontrollér reset-knappen på en Ground fejl Circuit Interrupter (GFCI) beholder. Hvis GFCI er udløst, vil alle beholdere, der er koblet til "belastning" siden af GFCI også slukke. Tryk på knappen "Nulstil" i at nulstille GFCI beholderen.

•Kontrollér parameteren, der driver væg eller loft-monteret lysarmaturer ved at fjerne parameteren dække plade med en skruetrækker og inspicere skifte ledninger for løse forbindelser. Også kontrollere for forkullede tråd isolering og ledninger, der kan komme i kontakt med en metal switchboks. Hvis pærer er kendt for at være god, ledninger tjekker og sikring eller afbryder er i god stand, skal parameteren skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Erstatte blæst sikringer med de korrekte strømstyrke for de kredsløb, hvori de anvendes.
  • Den korrekte sikring eller afbryder til brug i et elektrisk kredsløb bestemmes af gauge eller størrelsen af ledninger. Belysning vil være forbundet med 14-gauge wire serveret af en 15-amp sikring eller afbryder. En mikrobølgeovn vil være forbundet med 12-gauge ledning og en 20-amp breaker. Elektriske tørretumblere vil være forbundet med 10-gauge ledning og en 30-amp sikring eller afbryder.
  • Arbejd aldrig med en levende kredsløb. Test kredsløb med en spænding tester for at kontrollere, at magt er blevet lukket til området, hvor arbejdet skal gøres. Underrette andre i household.
  • Aldrig bruge en højere end bedømt sikring eller afbryder i et elektrisk kredsløb.
  • Undgå at bruge forlængerledninger for at føje flere enheder til et kredsløb.
  • For elektriske problemer uden for rammerne af boligejer viden eller evne, skal du kontakte en kvalificeret elektriker til at udføre de nødvendige el-arbejde.
  • Kontakt den lokale kommune før du begynder el-arbejde for at sikre overholdelse af staten og lokale koder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com