Sådan foretages fejlfinding af Ice Maker ikke arbejder på min Kenmore køleskab

March 8

Sådan foretages fejlfinding af Ice Maker ikke arbejder på min Kenmore køleskab

En Kenmore ice maker indsamler vand fra den indgående vand linje og derefter gør is i ismaskinen. Når isen er lavet, er det sendt til dispenseren. Generelt kan en Kenmore ice maker gør omkring 100 isterninger i en periode på 24 timer. Ismaskine i Kenmore køleskab gør seks isterninger ad gangen. Hvis ismaskinen ikke fungerer som det skal, tilbyder Kenmore et par anbefalinger, der kan hjælpe dig med at foretage fejlfinding af problemet.

Instruktioner

•Wait omkring 12-24 timer for ice maker til at begynde at producere is efter et køleskab er først installeret. Det tager tid for fryser til at nå den rette temperatur for at kunne producere is, som det skal.

•Kontrollér storage bin i ismaskinen. Hvis opbevaring bin er allerede fuld, vil ismaskinen ikke længere producere is indtil nogle is er fjernet.

•Klik løftestang inde ismaskinen ned, hvis det er i op-position. Denne løftestang fungerer som en nødsituation slukke. Ismaskinen vil ikke undvære is i en isspand, når håndtaget er i op-position.

•Kontrollér magt skifte på den øverste højre side af ismaskinen. En ice maker, der har en afbryderen sæt til sæt til (O) er slået fra. Skub kontakten til (I) position for at tænde den.

•Stram vandledningen forbindelsen på bagsiden af køleskabet til Kontroller, der er en lufttæt forbindelse. En svag forbindelse resulterer i mindre vandtryk, som igen forårsager ice maker til at gøre mindre isterninger. Bruge en skruenøgle til at stramme møtrikken, hvis det er løs.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com