Sådan foretages fejlfinding af installationen af Baldwin låse

December 18

Baldwin Hardware fremstiller en række forskellige udvendige locksets til hjemmet og kommercielle applikationer. Mens disse modeller kan afvige drastisk i æstetik, varierer deres installation kun lidt fra model til model. Der er et par grundlæggende problemer, der måtte opstå, og effektivt fejlfinding af dem involverer genkende symptomerne på en forkert installation. Fastsættelse af problemet som regel tager kun et par minutter til at korrigere, forudsat at døren huller og ramme mortise er dimensioneret og placeret korrekt.

Instruktioner

•Fjern deadbolt Drej knop forsamling og lås cylinder hvis deadbolt tænder ikke uden nøglen i den. Fra indersiden af døren, udvide deadbolt helt ud ved at dreje slidsede skruen i midten af mekanismen med uret med en flad-head skruetrækker. Geninstaller cylinderen med den lange tailpiece holdt lodret. Hold flasken i denne position, mens du geninstallere deadbolt turn knop forsamling.

•REINSTALL spindel hvis indersiden knop eller løftestang ikke trække låsen bolt og spins frit i stedet. Fjerne nederst håndtere sæt. Spindlen er de Firkantet stang gennem den firkantet hul i låsen mekanisme og ind i dørhåndtag. Fjern og geninstaller spindlen, så at den korte side af spindel vender ydre af huset, og den lange side af spindel--side med V-groove i det--vender indersiden.

•Kontrollér placeringen af sætskruen på knop eller løftestang hvis det holder afsporet spindlen. Sætskruen er på undersiden af knop eller løftestang. Det skal passe ind i V rillen i spindlen og strammes fuldt ud. Bruge Allen skruenøgle til at løsne sætskruen, kontrollere positionen og stram den igen.

•Tag og Flyt deadbolt strejke plade, hvis deadbolt udvider når døren er åben men ikke udvide, når døren er lukket. Dette indikerer, at strejke plade ikke er justeret korrekt med deadbolt. Med døren lukket, ser gennem hullet i døren og forsøge at udvide deadbolt, at bemærke om deadbolt er slående den øvre eller nedre kant af strejke plade. Fjerne strejke plade og en styrkelse plade under det ved at fjerne de Phillips-head skruer, der holder pladerne ind i døren. Geninstallere dem højere eller lavere på dørkarmen efter behov.

•Opkald Baldwin kundeservice hvis du nødt til at vende deadbolt knop kraftigt for at få det til at trække hele vejen. Dette er tegn på at du har modtaget forkerte lås cylinder og det måske skal udskiftes.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com