Sådan foretages fejlfinding af is beslutningstagere i GE profil køleskab apparater

March 2

Rollen som en GE profil ice maker er enkel: indsamle vand, fryse vandet og give afkald på is. Trods den tilsyneladende enkelhed af en ice maker's funktioner, kan ting gå galt. Den gode nyhed er, at de fleste ice maker problemer ikke er vanskeligt at diagnosticere og løse. Fejlfinding af problemer med din GE ice maker vil ikke kræve mere end et par minutter af din tid.

Instruktioner

•Skub magt skifte på ismaskine til "On" position, hvis det er indstillet til "Off".

•Wait mindst 24 timer efter du har installeret køleskab for ice maker til at producere is. Tager det flere timer til fryseren til at nå en cool nok temperatur for at producere is.

•Træk køleskab fra væggen for at inspicere vandlinjen, der går ind i fjorden nederst på bagsiden af køleskabet. Spænd møtrikken, der forbinder vand linje til fjorden med en skruenøgle. Hvis nødder ikke er stramme nok, vand kan lække og der kan ikke være nok pres for at tillade vand at indtaste ismaskinen.

•Køre den din hånd på tværs af toppen af isen i ismaskinen hvis isen strækker sig over læben af spanden. Dette niveauer isen så at det ikke opbygge. Ice maker automatisk ophører med at producere is, hvis det sanser, at ismaskinen er for fuld.

•Klik switch på ismaskine til "Off" og fjern kuber fast i isen-dispenser sliske i hånden hvis den grøn strøm lys på ismaskinen blinker. Derefter flip kontakten tilbage til "På."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com