Sådan foretages fejlfinding af Jenn-Air kogeplader tændinger

August 15

Jenn-Air komfur intervaller kræver grundlæggende fejlfinding for at gendanne brugen af apparatets tændsatser, hvis de er påvirket af væsker, fødevarer eller forkert rengøringsprodukter, som tilstopper brænder porte, som alle kan fejl rette tænding. Rengøring komfur brænder havne er en potentielt farlig proces på grund af risikoen for utilsigtet brand eller permanent skade at tændsats, som kan ugyldiggøre din garanti. Professionel støtte er nødvendig, hvis din komfur tænding gentagne gange klikker men er i stand til at producere en flamme, som dit apparat eller gas linje kan være defekt.

Instruktioner

•Skub i ovnen ringe i hele vejen og dreje det mod uret til "LITE" til at teste tændsatser. Tændsatser typisk Klik for op til tre sekunder og producere en flamme. Push komfuret ringer og drej det med uret til "OFF", hvis en flamme ikke vises omkring brænderen efter blot et par sekunder for at klikke.

•Kontrollér dit hjem circuit breaker eller fuse box for power problemer. En udløst afbryder eller en blæst sikring kan forhindre komfur fra antændende; alt du behøver at gøre er reset effektafbryderen eller erstatte den blæst sikringer med en ny. Flip afbryderknappens power-kontakten for at genoprette magten, eller drej den døde sikring mod uret for at fjerne det og skru en ny sikring i den tomme fuse socket. Døde sikringen kan være varm at røre, revnede eller sort omkring den sikringen glas område, så vær forsigtig.

•Sæt dine hænder ind i en ovn mitt og fjern porcelænet eller metal riste på komfur overfladen, og løft komfur. Indstille riste til side til at finde de overflade brændere.

•Dampen en ren klud med varmt vand og tør brænderen porte for at fjerne mad eller væske oprustning.

•Tag den række magt ledningen fra stikkontakt hvis det er relevant, eller sluk effektafbryderen, og indsætte en straight pin i brænder havne at fjerne træsko. Aftørre madrester og plug i appliance netledningen tilbage i en elektrisk stikkontakt hvis det er relevant, eller flip afbryderknappen tilbage til positionen on.

•Skub brænderen ringer og drej den mod uret for at "LITE" til at teste tændsats.

Tips & advarsler

  • Vedvarende problemer med en komfur tændsats kan skyldes en defekt kontrolknappen eller forkert polaritet i din stikkontakt. Kontakt en Jenn-Air specialist på (800) 536-6247 for at planlægge en service aftale eller ved at kontakte din elektriker for at kontrollere dit hjem stikkontakter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com