Sådan foretages fejlfinding af Jenn luft køleskab

September 13

Sådan foretages fejlfinding af Jenn luft køleskab

Jenn-Air har 24 køleskabe at vælge imellem. Mange af dem kan integreres fuldt ud i køkkenet med flush, indbygget design. Panel kits kan bruges til at style forsiden af køleskabet. Fejlfinding Jenn-Air køleskabe har tendens til at være relateret til dårlig afkøling, lugt og smag i is, fugt oprustning og støj, herunder motoren kører for meget.

Instruktioner

•Minimize døråbninger hvis Jenn-Air køleskabet temperatur er for varmt eller du ser fugt. Tillad et par timer i køleskabet til at vende tilbage til normal temperatur, når du tilføjer en stor belastning af mad. Prøv nulstilling køleskab--slå køleskabet ud, og derefter på igen med den digitale kontrol.

•Sæt mad i lufttæt, fugt bevis emballage når opbevaring af fødevarer, fordi lugter kan præge isen. Off-smagning ice problemer kan også reduceres ved at vaske is bin fra tid til anden. Kassér is i skraldespanden og vaske bin med varmt, sæbevand vand. Skyl den grundigt. Erstatte vandfilter, hvis der er én.

•Vibration og støj kan reduceres ved at sikre, at køleskabet er niveau. Nyere køleskab gør støj, men en masse mindre end ældre modeller. Summende, pulserende, er sydende og gurglende lyde alle normale. Summende er relateret til ismaskinen; pulserende er relateret til den fan og kompressor; og sydende og klukkende er vand drypper på varmeren under defrost cyklus.

•Hold dørene lukket hvis motoren kører for meget. Nyere køleskabe køre mere end ældre. Dette er på grund af højeffektiv kompressor og fan aktivitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com