Sådan foretages fejlfinding af Kenmore modelnummer 665-1571900

June 14

Kenmore 6651571900 er opvaskemaskine med køkkenredskaber kurv, øvre og nedre spray arme, for meget beskyttelse float, ekstra stor kapacitet hylder, skyl støtte dispenser, rack kofanger og en bred vifte af temperatur, tid og vask niveau cyklusser. Kenmore opvaskemaskine er solgt i mange apparat, afdeling og hjem detailbutikker, såvel som online, og bærer en begrænset garanti for at hjælpe med at beskytte brugerne i tilfælde af visse reparationer. Men mindre alvorlige problemer potentielt kan løses gennem nogle fejlfindingsteknikker før et servicekald er placeret.

Instruktioner

•Kontrollér, at Kenmore opvaskemaskine ledningen er fast sat i en stikkontakt, hvis opvaskemaskinen ikke tænde eller opererer. Erstatte eller nulstille effektafbryderen eller sikring efter behov. Skubbe døren lukket fast og tryk på "Start" efter at vælge den ønskede vask og andre vask muligheder.

•Træk ud bunden rack og finde overfill beskyttelse float, der ligner en lille plastik kegle. Tryk ned for at frigive det, hvis det sidder fast i bunden og opvaskemaskinen vil ikke fyldes med vand. Kontroller, at vandhanen bag opvaskemaskinen er tændt og vandslangen er glat og fast forbundne.

•Luk opvaskemaskine døren og tryk på "Start" for at genoptage cyklussen, hvis opvaskemaskinen var standsede pludselig og vand forbliver i karret. Tillad den fulde cyklus at fuldføre. Glatte drain slangen og køre køkken garbage bortskaffelse, hvis dræning problemer fortsat.

•Køre den en skylning hvis opvaskemaskinen udvikler en lugt mens snavset service er inde, hvis opvaskemaskinen ikke er drives på daglig basis. Placere et målebæger med 2 kopper eddike i bunden af rack og køre en regelmæssig cyklus hvis lugten fortsætter.

•Fyld skyl støtte dispenser hvis retter ikke er ren eller der spotting på varer efter vask. Bruger nok opvaskemaskine vaskemiddel og køre varmt vand ved vasken før vask at øge samlede vandtemperaturen. Skrabe store madrester fra retter inden markedsføring i opvaskemaskine for de bedste resultater.

•Look på food grinder i bunden af karret hvis der er en slibning eller knasende lyd under brug. Fjerne store objekter, madrester eller redskaber, der kan være faldet i vinkelsliberen.

•Anvend en varme tørre mulighed, hvis retter er stadig våde når opvaskemaskinen er færdig. Refill skyl støtte dispenser, hvis nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com