Sådan foretages fejlfinding af Kenmore opvaskemaskine 665

April 5

Sådan foretages fejlfinding af Kenmore opvaskemaskine 665

Kenmore 665 opvaskemaskine er en manglende counter opvaskemaskine, der byder på flere muligheder, såsom vand inlet åbninger i karret væggen, for meget beskyttelse float, øvre og nedre spray arme, en ultra flow vand rør og en skyl støtte dispenser. Købes online og i mange hjem reparation butikker og apparatet butikker, opvaskemaskinen er relativt let at betjene. Men hvis der opstår problemer med enheden, nogle fejlfinding bestræbelser kan være nyttige i at finde og løse problemet uden behov for professionel reparation bistand.

Instruktioner

•Plug Kenmore opvaskemaskine i en jordet power supply og kontrollere effektafbryderen eller fuse hvis opvaskemaskinen ikke vil tænde. Sikre, at døren er lukket stramt og at "Start" er blevet valgt for at vask til at starte.

•Tillad vask cyklus til slut helt, hvis der er vand eller rengøringsmiddel tilbage i opvaskemaskinen. Ikke åbne opvaskemaskine dør under vask og vente på den "Rene" lys til at belyse når den er færdigafkølet.

•Køre den en skylning hvis retter sidde i vaskemaskinen i flere dage før vask og en lugt udvikler i enheden.

•Undersøg spray armene for mulige forhindringer hvis retterne er ikke ren når vask er afsluttet. Undgå overbelastning opvaskemaskine, da dette kan blokere vandstråler under brug. Fyld rengøringsmiddel beholderen til fyld mærket til at give tilstrækkelig sæbe til vask.

•Wash sarte elementer, såsom porcelæn eller krystal i hånden til at undgå skår i opvaskemaskinen. Hvis sarte genstande er vasket i opvaskemaskinen, placere dem i den øverste rack kun med et par inches af mellemrum mellem hver tallerken og en skånsom vask.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com