Sådan foretages fejlfinding af Kenmore opvaskemaskine som ikke vil dræne

January 28

Kenmore opvaskemaskiner kommer med en række funktioner, herunder justerbar stativer og kurve, kop og glas klip, flytbare køkkenredskaber kurv, forskellige temperatur og tid vask cyklusser, bestemt vare cyklusser, desinficere indstillinger, filtrering system og food grinder. Men alle de fancy cyklusser og muligheder i verden vil ikke hjælpe meget hvis opvaskemaskinen ikke afløb. Der er en række grunde til opvaskemaskine undlader at dræne; fejlfinding apparatet kan ofte hjælpe med at løse problemet uden at skulle kalde Kenmore for reparation bistand.

Instruktioner

•Køre den vand i køkkenvasken og start renovationsafgifter, hvis man er installeret, for at rydde køkkenvask drain. Se under vasken på forbindelsen mellem renovationsafgifter og opvaskemaskine slangen, og sørg for knockout plug mellem to er fjernet.

•Lift hætten luftmellemrummet på toppen af vasken, hvis der er én. Afbryde slanger inde luftmellemrummet og rydde væk eventuelle blokeringer. Reconnect slanger og erstatte fælles landbrugspolitik på luftmellemrummet.

•Tillad den fulde vask og tør cyklus for at afslutte før du stopper opvaskemaskinen. Stoppe den opvaskemaskine midt i cyklus kan forlade vand i bunden af karret.

•Tag og slukke opvaskemaskinen. Placer håndklæder nedenunder drain slangen og afbryde drain slangen. Rengør slange inlet skærmen og forbindelsen punkt hvor slangen lægger til opvaskemaskinen. Kigge efter mulige forhindringer. Ordne slangen når påsættes igen.

•Tag bunden rack fra opvaskemaskinen og kigge på den pumpe og filter forsamling på bunden af karret. Tag bunden spray arm, hvis det er nødvendigt, at få adgang til filter og pumpe og fjerne eventuelle blokeringer. Løft food grinder, hvis det er relevant, og skyl med koldt vand.

Kortindgangsdør Kenmore for assistance hvis nødvendigt, som mere alvorlige problemer med opvaskemaskinen kan kræve professionel reparation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com