Sådan foretages fejlfinding af Kenmore stille vagt 2 opvaskemaskine

December 7

Kenmore Ultra vask stille vagt 2 opvaskemaskine, fremstillet til Sears stormagasiner og andre apparat og hjem detailbutikker, byder på flere standard muligheder såsom tid, vask og temperatur cyklusser. Opvaskemaskinen har en ultraflow vand rør, øvre og nedre jet spray arme, fold-down tines og klip og mad rester og jord fjernelse gennem den ultra vask skyl cyklus. Fejlfinding af enheden kan være nyttigt, hvis problemer er erfarne og kan forhindre, at behovet for professionel bistand.

Instruktioner

•Kontrollér, at Kenmore stille Guard opvaskemaskine døren er helt lukket og en vask er blevet udvalgt forud ved at trykke på "Start", hvis opvaskemaskinen ikke fungerer. Sikre opvaskemaskinen har elektrisk strøm og nulstille afbryderknappen, hvis det er nødvendigt.

•Kontroller vand shut-off ventil er slukket, hvis opvaskemaskinen ikke fyldes med vand. Undersøge overfill protector og tryk på ned til frigivelse, hvis det ikke bevæger sig let.

•Undgå at åbne opvaskemaskine døren under vask, hvis der er opvaskemiddel i dispenseren efter vask er afsluttet. Sikre, at der er ingen klumper i opvaskemiddel inden igangsætning af opvaskemaskine.

•Tag elementer fra opvaskemaskine og sted 2 kopper hvid eddike i en opvaskemaskine-sikker container på bunden rack hvis lugter udvikler i enheden. Starter en normal vask og tillader den fulde cyklus at fuldføre.

•Vælg opvarmet vask og tør cyklusser hvis retterne ikke er helt tør efter vaskemaskinen er gjort. Tilføje skyl støtte, tilgængelig på de fleste købmandsforretninger, skyl støtte dispenser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com