Sådan foretages fejlfinding af Kenmore vaskemaskine der ikke Spin

September 10

Sådan foretages fejlfinding af Kenmore vaskemaskine der ikke Spin

Har vaskemaskine derhjemme er en stor bekvemmelighed; Det gør det nemmere at rengøre dit snavsede tøj og sparer dig utallige ture til lokale vaskeriet. Mange mennesker indser ikke de tager denne luksus ydes indtil vask stopper spinding eller bryder ned. Hvis din Kenmore vaskemaskine ikke vil spin, er der flere ting du kan gøre for at løse problemet og få vaskemaskinen tilbage op og køre.

Instruktioner

•Sørg for at se, hvis enheden sikkert er tilsluttet.

•Kontrollér circuit breaker box at se hvis nogen kredsløb har været udløst; Dette vil hjælpe dig med at udelukke en mangel på elektricitet som grunden til at maskinen ikke vil arbejde.

•Åbn vask maskine låg, og Find den lille switch, der er deprimeret, når låget lukkes. Vaskemaskinen vil ikke fungere, medmindre denne parameter er deprimeret, og nogle gange det kan sidde fast. Tryk på knappen fast et par gange med fingeren; Det bør let trykkes og støje stille klik. Hvis parameteren ikke let tryk, så er det sandsynligvis årsagen til vaskemaskinen ikke spinning, og det bør erstattes af en autoriseret reparatør.

•Tag nogle af tøjet i vaskemaskinen hvis det er fuld, og luk låget. Hvis du snublede enhedens beskyttelseskredsløb ved at overbelaste maskinen, kan fjerner nogle af tøj genstarte maskinen.

•Opkald en licenseret professionel til at bestemme dit problem, hvis ingen af disse fejlfindingstrin, du får din Kenmore vaskemaskine spinning igen. Enheden kan have et problem med master kontrolkredsløb, motor kobling, bælter, spin bærende eller kurv drev, som alle kan påvirke funktionen spinning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com