Sådan foretages fejlfinding af Keurig Platinum

November 22

Keurig Platinum brygning system er designet til brug i hjemmet og brygger enkelt kopper kaffe, varm chokolade, te eller andre drikkevarer. Enheden har et LCD-display, programmerbar vandtemperaturen, automatisk tænd/sluk funktion, valg af fem kop størrelser, aftagelig vandtank og en rolig motor. Sælges online og i mange afdeling og kulinariske levering butikker, skal brygning system fungere godt, hvis plejes og vedligeholdes regelmæssigt. Hvis problemer, kan nogle fejlfinding hjælpe brugere finde ud af hvad årsag til problemet og finde en løsning.

Instruktioner

•Forbind netledningen til Keurig bryggeri og en fungerende stikkontakt hvis maskinen ikke er i orden. Fjerne andre apparater fra stikkontakten og erstatte eller nulstille effektafbryderen eller sikring efter behov.

•Drej magt skifte til "On" Hvis brygning maskinen har magt, men er ikke brygning som forventet. Åbne vandreservoir og fyld med vand. Sat vandtanken sikkert på basen. Sørg for en brygning K-Cup pack har været placeret i K-Cup indehaveren.

•Skub ned i håndtaget, når K-Cup indehaveren hvis drikken ikke er under opsejling. LCD-skærmen bør læse "Klar til at brygge." Tryk på knappen "Brygge" for at fortsætte.

•Brug filtreret vand eller vand på flaske hvis kaffe eller te ikke smager godt.

•Descale maskinen hvis den korrekte mængde væske ikke er udleveres eller maskinen ikke fungerer korrekt. Tømme alt vand fra vandtanken og fyld med hvid eddike. Indstil et stort krus på drop pladen og vælg "Store krus" kop størrelse. Tryk på "Brygge" og tillade krus at fylde. Tomme krus og erstatte krus på drypbakke. Gentag tre gange og forlade maskinen sat og tændt for fire timer. Skyl vandbeholderen med rent, koldt vand og fyld op med vand. Sæt et rent krus på drop prøve og køre en brygge cyklus. Gentag indtil vandtanken er tom.

•Rengør exit nålen på indersiden nederst på K-Cup indehaveren med en papirclips, hvis nålen er tilstoppet med snavs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com