Sådan foretages fejlfinding af Lennox Montage Pellet komfur

December 30

Tilføje et komfur til dit hjem kan tilføje varme, æstetik og funktion til ethvert område. En Lennox Montage pellet komfur, for eksempel, kan forøge dit hjem centralvarmesystem gennem højeffektive forbrænding i en attraktiv, lav-profil pejs. Hvis du ønsker at tilføje alle disse fordele til dit hjem, skal du vide, hvordan du foretager fejlfinding af ovnen ikke bør det fungerer korrekt. Almindelige problemer, som denne pejs erfaringer kan blive behandlet i et par grundlæggende skridt.

Instruktioner

•Prime pellet forsyningssystem hvis ovnen ikke lyse. Lennox Montage brændeovne brug et forsyningssystem for at supply forbrændingskammeret med pellets til at brænde, og bør disse pellets køre ud, ovnen vil undlade at lette. Tryk på "start" knappen på komfurs kontrol bestyrelse til at begynde fodring pellets ind i ovnen og forsøger at anvende ovnen igen når sneglen er færdig.

•Kontrollér luft huller og udstødningsgas ventilationskanaler til korrosion eller blokeringer, hvis ovnen stadig ikke lyse. Uden luft, Montage Pellet komfur ikke vil antændes og aske, vil sod, ubrændte pellets og eventuelle andre blokeringer i enten udstødning udluftning eller komfurs lufthuller forhindre luftstrømmen. Forsøg at bruge ovnen igen efter clearing disse forhindringer.

•Tillad komfuret til at køle af i en time og tænde komfuret om komfuret pludselig slukket sin egen. Af sikkerhedsmæssige årsager, er Lennox Montage pellet komfur udstyret med en høj temperatursensor, der slukker ovnen, når forbrændingskammeret bliver for varmt. Tillad komfuret til at køle i en time og forsøge at bruge det igen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com