Sådan foretages fejlfinding af Light Air Switch for en Hot Tub

April 27

Mange spabade bruger luft parametre til at styre elektriske funktioner såsom undersøiske lys i karret. Kontakten aktiveres med en byge af lufttryk, når knappen er trykket, eliminerer behovet for elektrisk ledninger på kontrol-konsollen. Parameteren, selv er kabelforbundet til en 110-volt kredsløb i ledningerne forbundet til pumpen, motor og andre komponenter under hot tub. Bruge et multimeter til at foretage fejlfinding af parameteren og diagnosticere grundlæggende problemer.

Instruktioner

•Shut fra elektricitet til spabad på afbryderknappen.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder panelet spabad adgang til den nedre side af karret. Følg stien til den fleksible plastrør fra undersiden af kontrolpanelet til parameteren lys luft under karret.

•Tryk på fanerne på siden af parameteren til at frigive de to ledninger fastgjort til switchen.

•Indstil mutlimeter til at teste for ohm og røre de to metal stænger på enheden at skifte kontakter. Spørg en assistent til at presse luft-switch på kontrol-konsollen på hot tub. Hvis multimeter registrerer en nul display, er parameteren luften defekt. Hvis måleren viser en lille læsning, som vil variere med spabad model, skal du fortsætte fejlfindingen.

•Træk cylindrisk sikringen fra dens rum under hot tub. Rummet er typisk mærket som en sikringsskabet. Undersøg sikringen og Udskift hvis det er brændt ud.

Tips & advarsler

  • Hvis spabadet blæser sikringer regelmæssigt eller parameteren luften stadig ikke virker, kan der være et problem i de ledninger, der forbinder de forskellige spabad komponenter. På dette tidspunkt, skal du kontakte en kvalificeret tekniker til at vurdere den interne ledninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com