Sådan foretages fejlfinding af Maytag MSD2652KEB

December 27

Maytag MSD2652KEB Performa side-by-side køleskab er en Energy Star-kvalificeret enhed med en samlet kapacitet på 25.6 kubikfod. Køleskabet har Maytags stille serie 100 lyd pakke, en overdækket mejeri rum, wire fryser hylder, elektroniske vand og is dispenser og en adaptive defrost funktion. MSD2652KEB er omfattet af en begrænset 1 års garanti for dele og arbejdskraft, men hvis du foretrækker at handler om spørgsmål om din egen eller ville hellere gemme på en potentielt dyre reparation, du kan foretage fejlfinding af køleskab før du kontakter Maytag eller en servicetekniker.

Instruktioner

•Tillad køleskab op til 40 minutter at køre igen, hvis du bemærker, at kompressoren ikke virker men de indvendige lys arbejder. Dette er et tegn på, at køleskabet er i automatisk afrimning tilstand.

•Tag køleskabet hvis kompressor og lys er nonoperational. Tilslut det til en operationel stikkontakt. Kontroller sikrings boks eller circuit breaker, og erstatte sikringer, der har blæst eller nulstille breakers, der har været udløst. Kig på temperaturkontrol til at kontrollere, at skiven ikke er indstillet til "Off" touch pad har ikke været sat til "-." Ændre kontrolelementerne til en indstilling foruden dem.

•Rengør den køleskab kondensator coils hvis temperaturen i maden er for lavt. Sutter væk alle støv eller snavs fra spoler med slange vedhæftet fil i en støvsuger, og derefter sted børste vedhæftet fil på slangen til at rengøre kondensatoren ventilator stikkontakt gitter. Flytte drejeknappen eller justere berøringsknapper inde i køleskabet til en højere temperatur, og flytte mad fra luftindtaget i øverste venstre side af den køleskab interiør.

• Luk døren ordentligt hvis mad inde i køleskabet temperatur er for høj. Justere kontrolelementerne temperatur til en lavere temperatur, og flytte fødevarer fra den køleskab bageste luftgitrene, der er nedenunder de skarpere skuffer.

•Hold køleskabsdøren åben så lidt som muligt at bekæmpe problemer med vanddråber vises på enhedens interiør eller at holde enheden fra kører mere end nødvendigt. Derudover rengøre kondensatoren spoler og justere indstillingerne til en højere temperatur. Inspicere den køleskab dør pakninger for at sikre en tæt forsegling.

•Luk fryser døren fuldt ud hvis du oplever problemer i udlevering is eller vand fra fryseren døren. Give vandtank flere minutter for at udfylde hvis det er første gang du bruger det, eller hvis du for nylig har forarmet tank af forsyningen. Ændre filteret vand, hvis vandet stadig ikke undvære.

•Skub ismaskinen arm ned for at vende det, hvis det gør is på alle. Kig på vandforsyningen linje fører ind i bagsiden af køleskabet. Glatte nogen kinks, eller erstatte den kobber rør helt hvis fjernelse af kinks ikke er muligt. Nulstille den fryser temperatur mellem 0 og 2 grader Fahrenheit til sikre fryseren er koldt nok til at producere is.

•Discard vand med carbon støvpartikler hvis de vises i din vandforsyning og du foretrækker ikke at drikke dem. De vises i løbet af de første par anvendelser af et nyt vandfilter, og mens de er sikkert at indtage, kan du få klare vand i et par cykler for opfyldning og tømning din glas.

Tips & advarsler

  • Lyder som at klikke, klukkende, vibrerende, dunkende og brummen er alle på grund af normal drift af dit køleskab og dets komponenter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com