Sådan foretages fejlfinding af Maytag Neptun

December 2

Maytag Neptune washer er en populær enhed, en af grundene er, at de er usædvanligt rolige, når du kører. Det har også den største anvendelige kapacitet af enhver Maytag brand skive. Som med enhver maskine, men kan du løbe ind i problemer når du forsøger at bruge den. Følgende er en liste over måder at foretage fejlfinding af eventuelle problemer, du kan opleve.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding af Maytag Neptun

•Kontrollér, at skive døren lukkes tæt, hvis vaskemaskinen ikke vil fylde op med vand. Døre på front-loading vaskemaskiner skal lukkes, for at vandet for at begynde at fylde op. Hvis vaskemaskinen stadig ikke vil fylde, sikre maskinen er sluttet til en fungerende stikkontakt. Ordne inlet slanger, som går fra hus rør til vaskemaskinen, hvis nødvendigt. Slå både varme og kolde vandhaner hele vejen. Hvis det stadig ikke virker, sluk begge vandhaner og fjern slangerne. Slange filter skærme kan skal renses for at fjerne enhver blokering, der kunne tilstopning vandlinjen.

•Kontrollér, at vaskemaskinen er sluttet til en fungerende stikkontakt hvis vaskemaskinen ikke vil tørretumbler. Hvis dette ikke er problemet, tjek passende afbryderknappen for at sikre, at det ikke er udløst. Efter at drej drejeknappen til cyklus du ønsker og trykker på knappen "Start/Stop" fast. Hvis vaskemaskinen stadig ikke vil tørretumbler, skal du kalde Maytags kundeservice på 800-688-9900 eller en professionel reparation person.

•Undersøg afløbet slanger og fjerne enhver kinks hvis vaskemaskinen ikke vil fylde med vand men spin eller afløb. Kig på dit afløb. Hvis det er tilstoppet, kalde en afløb service professionel. Hvis der ikke er problemet, skal du dobbeltchecke, maskinen er sat i stikkontakten fungerer korrekt. Hvis du stadig ikke kan få din vaskemaskine spin eller dræn, nødt du til at kalde en professionel.

•Kontrollér sikker på alle din slange forbindelser er stram, hvis din skive er utæt vand. Sørg også for, at slutningen af drain slangen sidder ordentligt fast i afløbet. Hvis dette ikke er årsagen til lækagen, holde inde indre at iblødsætning tøj længere end 30 minutter kan forårsage utæt. Overbelastning maskinen kan også være et problem.

•Drej begge vandhaner på alle måde hvis din skive er fyldt med den forkerte temperatur vand. Hvis du har valgt automatisk temperaturkontrol, Husk at koldt vand i vaskemaskinen kan føle varmere end koldt vand fra din vask. Kontroller alle slanger er tilsluttet de rigtige vandhaner og at vandforsyningen er reguleret korrekt. Også tjekke din vandvarmeren. Sørg for at det er indstillet til 120 grader eller varmere. Spørg dig selv, hvis din vandvarmer er stor nok til at konsekvent leverer varmt vand til hele dit hus, herunder alles brusere. Hvis ingen af disse løsninger virker, afbryde dine slanger og klare eventuelle træsko brugertast filter.

Tips & advarsler

  • Altid kontrollere fabrikantens anbefalinger inden du foretager eventuelle justeringer til din Maytag Neptun skive.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com