Sådan foretages fejlfinding af Maytag opvaskemaskine ikke fyldes med vand

July 7

Sådan foretages fejlfinding af Maytag opvaskemaskine ikke fyldes med vand

Thanksgiving middag er spist og trods onkel Jack høretab og lille Bobby overflod, Tyrkiet var perfekt, fyldet kreative og butternut squash smagte som dessert. Nu til at tackle bjergene af snavset service. Hver skål, tallerken, skål, glas og stykke sølvtøj i huset skal vaskes. Den første belastning er stablet i opvaskemaskinen nogensinde pålidelige Maytag, men opvaskemaskinen fyldes ikke med vand. Det er en krise, som du muligvis foretage fejlfinding af dig selv, uden at skulle kalde for service på en ferie.

Instruktioner

•Sørg for at døren er lukket stramt og at låsen er fuldt engageret.

•Look i Kontrolpanel for at kontrollere, at lysene er tændt. Hvis ikke, sætte i opvaskemaskinen. Hvis lyset stadig ikke kommer, kan opvaskemaskinen har blæst en sikring eller trippede effektafbryderen. Fjerne den blæst sikringer fra sikringsboksen og erstatte det med en af de samme strømstyrke. Hvis afbryderknappen er ' sprunget ud ', skal du skubbe den til den engagerede holdning.

•Drej på vandforsyning til opvaskemaskinen. For bærbare opvaskemaskine er vandet vandhanen i køkkenet. Se under vasken for andre opvaskemaskine modeller. Drej ventilen knyttet til røret, der går til opvaskemaskine til åben position hvis nødvendigt.

•Undersøg overfill beskyttelse float i forreste højre hjørne af karret. Dens formål er at holde opvaskemaskinen fra overfyldning. Hvis du kan se eventuelle forhindringer, tryk på ned for at frigive det. Hvis der mangler overfill beskyttelse float, vil opvaskemaskinen ikke fungere.

•Læs roterende timer knop til at kontrollere cyklus udvalg. Udvælgelsen skal matche indikation på timeren knob. Drej knappen til begyndelsen af cyklussen, indtil den klikker på plads.

•Lyt til lyden af vand dræne på samme tid, at opvaskemaskinen forsøger at udfylde. Denne betingelse er kendt som opsugning. Drain slangen er fastgjort til bagsiden af opvaskemaskinen og afløb enten i en dedikeret afløb, normalt sat ind i væggen eller ind i en vask. Oprette en U-formet løkke i drain slangen, før den træder ind i afløbet. Opbevar loop med en plastik slips til at forhindre opsugning. Kontroller, at der er en kløft mellem drain slangen og afløbet, selv.

•Investigate på indersiden af opvaskemaskinen. Tørre op nogen suds eller skum med et håndklæde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com