Sådan foretages fejlfinding af Maytag Performa opvaskemaskine

April 30

Maytag's Performa linje af opvaskemaskiner er designet til at give økonomisk overkommelige in-home automatisk opvask oplevelse med en vægt på sturdy, langvarig produktionsværdier og materialer. Opvaskemaskine fremstilles ikke længere, men da de er bygget til at holde, masser er stadig i brug. Hvis din Performa opvaskemaskine funktionssvigt, kan du tage flere fejlfindingstrin at få det tilbage i orden.

Instruktioner

•Drej vaskemaskinen og slukkes igen. Mange opvaskemaskine problemer er løst ved blot at lade system til at nulstille sig selv.

•Træk bunden bakke ud af opvaskemaskine og kontrollere, at propel i vaskemaskinen har plads til at rotere frit. Uden denne propel, vand kan cirkulere og dine retter vil ikke kunne renses.

•Fjern alle retter og tjekke bunden af opvaskemaskinen for løs bestik eller fødevarer elementer, der kan standse strømmen af vand og sæbe i hele maskinen.

•Åbn døren og check at sæbedispenseren er fast lukket. Hvis nødvendigt, ren overskydende sæberester ud af dispenseren skal gøre det muligt at klikke på Luk. Hvis forvalter ikke kan klikke på Luk, vil vaskemaskinen være ude af stand til at give afkald på og regulere strømmen af sæbe.

•Træk filter knop ud fra bakke i bunden af opvaskemaskinen. Fjerne den aftagelige filter fra knop og vaske det under en hane til at fjerne overskydende snavs, så Udskift filter og skub tilbage på plads.

•Flyt opvaskemaskine fra væggen og check at vandrør er sikkert fastgjort til vaskemaskinen. Hvis rørene bule eller er stiv at røre, skru den plast lug enden skive med en skål eller basin fås til fange overskydende vand. Fiske enhver partikler eller fremmedlegemer blokerer strømmen af vand i maskinen og erstatte røret.

Tips & advarsler

  • Hvis din opvaskemaskine--synlig til venstre for døren åbner mekanisme--serienummer begynder i "NV", tjek Maytags hjemmeside for tilbagekaldelser. Nogle NV-serien opvaskemaskiner er blevet tilbagekaldt på grund af en defekt, der kunne få dem til at antændes under drift.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com